Nem tudunk a tinisztárról a balesete óta!

SP egy fának ütközött - Sírnak a tinilányok?

Nagy a csönd Éder Krisztián körül, amióta a Szerelmesek Napján a romantikus kalandja egy fánál ért véget, azóta semmit nem tudunk a sztárról. Hétvégén viszont újra kamerák elé áll.

2011.03.10 14:29RedLemon
Részlet az új klipből (Fotó: RedLemon)

Sokkolta a rajongókat SP legutóbbi akciója: Valentin-napon bemutatott klipje ugyanis romantikus egymásratalálás helyett tragédiába torkollt, a fiatal sztár egy fának csapódott.

A baleset szerencsére csak a filmen történt meg, de a rajongók azóta sem győzik találgatni, vajon hogyan ér véget a váratlanul félbeszakadt történet. Erre már csak néhány napot kell várni, mert Éder Krisztián március 12-én a "Nevem SP" után végre bemutatja a "Szerelem" című klipet is, ami nemcsak folytatja a szerelmi drámát, hanem le is zárja a jelenleg még nyitott sztorit.

A többszörös Comet-díjas előadó klipjét szombaton és vasárnap láthatják a rajongók a VIVA zenecsatornán, a videóban a Jóban Rosszban sztárja, Szorcsik H. Viki is felbukkan.

Olvasson még többet SP-ről ITT!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.