A tinisztár nincs jó véleménnyel kritizálóiról

SP: Annyi buta ember van, mint Európában összesen se!

A tini sztárt sokan szeretik, de sokan nem szeretik, aminek hangot is adnak. SP nem rejti véka alá a véleményét azokról, akik alaptalanul mocskolják!

2010.07.21 17:28tabu.tv

"Ha olyan kritikát kapok, amiből tudok építkezni, akkor azt elfogadom, és örömmel hallgatom, de ha olyan kritikát kapok, amivel nem lehet mit kezdeni, és abszolút irigység szaga van, akkor azt elrakom a zsebembe..." - meséli a tabutv.hu riporterének SP, aki sokszor hangoztatja, hogy Ő nem énekes, hanem előadóművész.

Fotó: spmusic.hu

A huszonéves Éder Krisztián azonban elsősorban nem azon van felháborodva, hogy kritizálják, hanem azon, hogy kik teszik ezt.

"Ami nagyon elkeserít az országban, az nem az, hogy sok embernek nem tetszik a zeném, vagy amit csinálok, hanem az, hogy annyi buta ember van, hogy ha Európában összeszámolnánk az összes embert, akkor sem lenne annyi, mint Magyarországon!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában SP, aki szerint Magyarországon olyan mentalitása van az embereknek, mint sehol máshol.

SP Jacko nyomába áll

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.