"A barátnőm gazdagabb pasit választott"

Fájdalom - SP barátnőjének nem volt elég a fiú pénze

Az élet ihlette a fiatal zenész legújabb klipjét - szerelmi bánatról énekel SP, aki a dal készülésének idején valóban megpróbáltatáson ment keresztül.

2010.07.23 08:40ma.hu - Fotó: spmusic.hu

Éder Krisztián, azaz SP saját szerelmi bánatának fájdalmát írta ki magából, amikor a száma született: fél évig tartó kapcsolat után hagyta el a barátnője, egy egészen más anyagi körülmények között élő pasiért. Ám a szakítás után egy darabig még "visszakacsintgatott" hozzá - fogalmazott SP, akinek ezzel az ex megnehezítette a helyzetét. Végül azonban a gazdag pasi mellett döntött.

SP-nek megvan a véleménye a dologról: mint mondja, ő nem tartja magát anyagiasnak, de nem bírja, ha egy lány élősködni próbál a párján, csak otthon van, nem akar dolgozni. Mint kiderült, az ő volt kedvese is hasonlóan képzelte az életét. A lányról csak annyit tudni: nem celeb, de nem is teljesen civil - adta hírül a Napi Ász.

Éder Krisztián már korábban kifejtette véleményét arról, hogy mit tart normálisnak egy kapcsolatban.

Úgy véli, fontos, hogy a férfi költsön pénzt a nőre, de szerinte az a helyes, ha mindketten egyformán dolgoznak. Nem kedveli azokat a hölgyeket, akik otthon ülnek és semmit sem csinálnak.

Szereti, ha egy lány akkor is meg tudja teremteni magának a pénzt, ha nincs mellette egy milliomos fickó. SP szerint az olyan kapcsolat is működőképes lehet, ahol a lány keres többet, nem a fiú.

Krisztiánnak a magánéletben is fontos, hogy az aktuális partnere mivel foglalkozik. Mint mondja: ez nem az anyagiak miatt érdekli, hanem azért, mert neki fontos az érdeklődési köre, és hogy milyen dolgok szórakoztatják.

A magyar sztár mérgében telefonokat zúz szét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.