Hamburgerrel udvarol a tinisztár

SP elárulta, milyen lányoktól kerülgeti a frász

A tini sztár kifejtette véleményét arról: mennyire fontos, hogy egy párkapcsolatban a férfi pénzt költsön a partnerére. SP azt is elárulta, hogy hamburgerrel udvarol.

2010.06.11 17:30Tabu tv

A fiúnak nem kell több pénzt beletennie egy kapcsolatba, de nyilván mindenki jobban érzi magát, hogy ha több pénzt ad bele a mindennapi életbe, vagy több ajándékot vesz - véli Éder Krisztián.

"Ez nyilván minden fiúnak fontos, de szerintem az a normális, hogy ha mindketten egyformán dolgoznak... Én nem szeretem azokat a lányokat, akik otthon vannak, és semmit sem csinálnak. Azt szeretem, ha egy lány akkor is meg tudja teremteni magának a pénzt, ha mondjuk nincs mellette egy milliárdos fószer!" - mondta el a tabutv.hu riporterének SP, aki szerint ennek ellenére egy olyan kapcsolat is működőképes lehet, ahol egy lány többet keres, mint egy férfi.

Éder Krisztiánnak a magánéletben is fontos, hogy az aktuális partnere mivel foglalkozik.

"Ez nem az anyagiak miatt érdekel, hanem azért, mert nekem fontos az érdeklődési köre, és hogy milyen dolgok szórakoztatják..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel SP, akinek még nem volt túl sok hosszan tartó kapcsolata.

"Én nagyon gavallér lennék! Eddig a legnagyobb meglepetésem egy hamburger volt... Azért nem tudok példát mondani, mert itt apró dolgokról és kis gesztusokról van szó, de szerintem gavallér típus vagyok!" - mesélte a Tabu Tv internetes videójában SP.

Új klipet rendezett SP!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.