Utálják a fiatalok az énekest?

Nem érti az okát: Megalázzák SP-t a tinik

A tinilányok odáig vannak érte, a fiúk viszont szemmel láthatóan nem rajonganak Éder Krisztiánért, vagy ahogy művésznevén szólítják, SP-ért.

2011.01.27 15:29ma.hu

Azért vett saját autót a 22 éves előadó, mert tavaly belekötöttek a villamoson, és elege lett a hasonló inzultusokból.

Az énekes mintegy 15 barátjával együtt ment egy este szórakozni, akkor kötött beléjük egy nagyjából ugyanakkora, és korban is hasonló társaság, ami végül lökdösődésbe és pofozkodásba torkollt, ám SP saját bevallása szerint ezt már csak hallomásból tudja, mert harmadmagával inkább a gyaloglást választották a további villamosozás helyett – tudta meg az Új Ász.

Fotó: spmusic.hu

Ám az autó sem sokat javított Éder Krisztián helyzetén, kocsiját úton-útfélen felismerik, a piros lámpánál beszólnak neki és leköpik az autót, de ennél durvább tettekre is sor került már. Legalábbis SP egy horpadásról is mesélt a lapnak, amely a kocsiján van, és nem tudja, hol került rá, de biztosan parkolás közben került oda.

A tinilányok persze változatlanul rajonganak érte, lehet, hogy ez nem tetszik a srácoknak?

Botrányos! SP kikapta Fluor kezéből a mikrofont!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.