Halálhírét keltették a fiatal sztárnak

SP kiakadt - állítólag albérletében feküdt holtan

Döbbenten olvashatták a közelmúltban Éder Krisztián rajongói a világhálón, hogy a fiatal énekes elhunyt - SP szerint az internetes oldal szerkesztői, akik rendszeresen mocskolják, nagyon túllőttek a célon.

2010.08.25 08:29ma.hu - Fotó: spmusic.com

Szinte minden nap feltesznek valamilyen bántó írást SP-ről az egyik internetes oldal szerkesztői, legutóbb azonban elvetették a sulykot: azt részletezték, hogy az énekes meghalt, és Fluor, az albérlőtársa talált rá közös otthonukban holtan.

SP mára jutott el odáig, hogy nem húzza fel magát az ilyesmin. Mint mondta, az oldallal nem lehet mit kezdeni, egy külföldi szerveren van regisztrálva. Feleslegesen nem akar energiát sem pazarolni olyanokra, amire nem érdemes.

Nem hiszi, hogy sokan lennének, akik elhinnék, hogy meghalt, ráadásul a leírt módon. Ez már inkább vicces - vélte Éder Krisztián, aki szerint sokkal rosszabbul érintette, amikor a koncertjén bekiabáltak neki. Szerencsére a rajongók nem foglalkoznak az álhírekkel, SP pedig alig várja, hogy ismét felléphessen. Augusztusban pár napra Olaszországba utazott pihenni, és az éneklés mellett hivatásszerűen fotózik is - adta hírül az Epizód magazin.

A fiatal énekes kitárulkozik legutóbbi klipjében - SP nem titkolja rajongói előtt sem érzéseit, elmondása szerint ugyanis az élet ihlette a dalt.

Fél évig tartó szerelem után hagyta el őt egyik kedvese, egy jobb anyagi körülmények között élő fiúért. SP-nek különösen fájt, hogy a szakítás után a lány egy darabig még "visszakacsintgatott" hozzá, de végül választott, és nem a sztár mellett döntött.

Krisztián elmondta: megvan a véleménye a dologról. Ő nem tartja magát anyagiasnak, de azt nem szívleli, ha egy lány élősködni próbál a kedvesén, csak otthon van, nem akar dolgozni.

SP számára egyértelművé vált, hogy a volt szerelme is hasonlóan képzelte az életét. Róla csak annyit tudni: nem celeb, de nem is teljesen civil.

Krisztiánnak egyébként nem hogy nem esett semmi baja, de igazán jó kondícióban van: a közelmúltban ő teljesített legjobban a fiatal hírességek körében megrendezett próbán, ahol a sztárok a szeptemberi 5-i félmaratonra készültek.

SP a buta emberekről...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.