Műbalhé vagy igazi ellentét?

Ganxsta Zolee "felrúgná a Holdig" SP-t

Nehéz eldönteni, mennyire színjáték a kemény rapper és a tinik kedvencének vitája, mindenesetre rendesen kiosztották egymást a kamerák előtt is.

2011.04.14 18:29ma.hu / Napiász Online

Néhány hónapja senki sem gondolta volna, hogy valaha egy platformon fog egymással megmérkőzni a nézők kegyeiért a tinik kedvence, SP, polgári nevén Éder Krisztián, valamint Ganxsta Zolee, a rapperek macsó példaképe. Igaz, akkoriban azt sem gondoltuk, hogy ugyanitt Hajdú Péter is énekesi szerepben fog feltűnni!

Ganxsta Zolee a Nagy Duett első adásában (Fotó: tv2)

Pedig így történt: a tv2 Nagy Duett című énekversenyében ismert és befutott énekesek és szinte nulla énektudásról startoló egyéb hírességek csapnak össze egymással a nézők kegyeiért. Persze ezt az összecsapást eredetileg a szerkesztők is úgy gondolták, hogy kizárólag éneklésben fog kimerülni, de a jelek erősen affelé mutatnak, hogy színpadon kívül is osztják egymást rendesen az ellenfelek.

A vasárnap este adásba kerülő Frizbiben történetesen épp a fenti két előadó ugrott egymás torkának, Hajdú pedig lelkesen asszisztált hozzá, oltogatta az amúgy is harcias két kakast. Mert ugye attól, hogy nem azonos stílust képviselnek, még nem kellene SP-nek Ganxstát leparasztoznia, Döglégynek meg olyanokkal fenyegetnie SP-t, hogy felrúgná a Holdig.

A vita persze valószínűleg csak látszatbalhé, és a shownak a része, de ahol ennyi válogatott sértés repked, ott tényleg lehet valami komolyabb ősi ellentét is. Ezek után mi jöhet még a színpadon?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.