Máris több randimeghívást kapott a villahugi

Nem meglepő: Gigi kelendő a férfiak közt

Még ki sem hűlt Jerzy helye Gigi szívében, máris megindult a férfihad ostroma, de a lány egyelőre nem akar senkinek sem igent mondani. Azért ha "szembejön a szerelem", nem fog tiltakozni.

2011.04.26 16:29ma.hu / Napiász Online

Amikor először kijött Gigi a villából, akkor még azzal rázta le a neki ajánlatot tevő népes pasisereget, hogy hűségesen vár Jerzyre. A "jutalomhét" óta már azt is tudjuk, hogy a pár végérvényesen szakított, persze a ValóVilág szépfiúja most már rájött, mekkora bolondságot csinált, amiért nemcsak hagyta eltávolodni Gigit, de még ő volt az, aki jelképesen lökött is rajta néhányat.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Gigi azonban valamiért mégsem mond igent az újfent megszaporodott meghívásokra. Hogy miért? A kérdésre a NapiÁsz Online-ban válaszolva elmondta, hogy hiába hívják őt többen randizni, sőt, már vacsorameghívást is kapott, valahogy egyik érdeklődőn sem látja igazán, hogy saját magáért keltené fel a figyelmet.

"Nem látok olyan férfit, aki tényleg komolyan gondolja, és nem csak azért hív el, mert én vagyok a ValóVilág Gigije" - fogalmazott a villahugi.

Persze senkinek nem kell feladnia a reményt, mert Gigi szíve szabad, és mint mondta, ha szembejön a szerelem, áll elébe.

Ami pedig Jerzyt illeti, bevallotta, hogy fáj neki a hiánya, de látja ő is, hogy nélküle erősebb lett a fiú a játékban, nem véletlen, hogy egyesek már Alekosz egyedüli ellenfeleként beszélnek róla.

Még több hír Gigiről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.