"Nekem senki más nem kell, csak te!"

Újratöltve? Gigi és Jerzy kibékültek!

A ValóVilág egyes részletei lassan kezdenek átalakulni és egyre jobban hasonlítani valami brazil szappanoperára, csak a végkifejlet nem jósolható meg olyan könnyen: Gigi és Jerzy összeházasodnak vagy örökre szakítanak?

Izgalmas képek: íme Gigi és Jerzy randija! képgaléria

2011.04.23 09:58ma.hu

Két napja már javában temethettük Gigi és Jerzy szerelmét, szórtuk a virágokat a hamvakra, amikor váratlanul új fordulat következett be kettejük kapcsolatában. Amióta kimondták, hogy köztük mindennek vége, sőt, Jerzy azt sem tartotta valószínűnek, hogy a villából kikerülve egyáltalán akar-e még barátilag is beszélni a lánnyal, szinte zombiként jártak-keltek a villában.

Közben pedig mindketten siratták az elvesztett… mit is? Szerelmet? Illúziót? Ezt talán csak ők tudnák megmondani, de akárhogy is nevezzük, az biztos, hogy bármit tett vagy mondott bármelyikük, a másik éberen figyelte minden mozdulatát és beindultak a fogaskerekek: „vajon ezt miért?”

Végül Jerzy összeszedte a bátorságát és néhány szóban elmondta Giginek, hogy mennyire nem érti saját magát, meg kettejüket, meg úgy az egészet, ahogy van.

A lány nem sokkal előtte épp azt ecsetelte Anikónak, hogy a korábbi kapcsolataiból kilépve mindig azt vette észre, hogy amikor vége lett, a fiúk utána lettek olyanok, amilyennek Gigi mondta, hogy lenniük kellene, és lám, Jerzy is az utóbbi időben elfoglalja magát valami hasznos dologgal, egyfolytában takarít.

Fotó: ValóVilág (Gigi és Jerzy első randija a galériában)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.