"Nem tudom, látom-e értelmét, hogy megkeresselek"

Dráma a villában: Végleg szakított Gigi és Jerzy!

Bekövetkezett az, amitől sokan tartottak, de amit legalább ugyanennyien kárörvendve vártak is: Gigi és Jerzy románca ahogy kezdődött, úgy ért véget, kamerák előtt, bezárva egy ajtó mögé.

2011.04.21 16:33ma.hu

Kamerák figyelő "szemétől" követve kezdődött és itt is ért véget egy ellentmondásokkal teli szerelem, de meglepő módon nem az mondta ki, akiről korábban azt gyanítottuk, csak játszik egy szerelmes ifjú érzéseivel.

Néhány hónapja Jerzy volt az, aki szinte üldözte Gigit, rajongásig imádta őt, és nem volt kérdés, hogy csak a lányon múlik, enged-e a kísértésnek és a csábításnak. Gigi pedig lassan, de biztosan kezdte viszonozni Jerzy érzéseit, és amikor kiesett a játékból, már egyértelmű bizonyossággal mondta, hogy szerelmes a szépfiúba és hűségesen várni fog rá, amíg neki is végetér a játék.

De csupán egy hétnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a dolgok megváltozzanak: miközben Gigi tartotta a szavát és érzelmei semmit sem csillapodtak, Jerzy mintha kikerült a lány hatása alól, és amikor egy héttel később Béci párbaján újra találkoztak, valami végérvényesen megváltozott kettejük viszonyában.

A párbaj másnapján váratlan meglepetésben volt részük a villalakóknak: három korábbi kiesett játékos egy hétre visszaköltözött a luxusbörtönbe, és azóta mindenkit egy kérdés foglalkoztatott: mi lesz Gigivel és Jerzyvel? Egyértelmű volt, hogy ezekben a napokban nagyon komolyan el kell gondolkozniuk a jövőn.

Fotó: ValóVilág


És ők elgondolkoztak, aztán leültek, megbeszélték - a vége pedig az lett, hogy bár Jerzy nem mondta ki szó szerint, de utalt rá, hogy részéről nem látja értelmét a folytatásnak.

"Azokat a dolgokat nem felejtem el, amiket köszönhetek neked, nem is tudod, mennyi mindenre rájöttem magammal kapcsolatban, általad." - vallotta be a lánynak.

De hiába ismerte be, hogy fontosnak tartja őt az életében, vagy hogy boldog volt vele, mindez már csak múlt idő volt, és ezentúl csak mint embert szereti Gigit, nem pedig szerelemmel.

"Nem tudom, hogy ha kimegyek a villából, megkereslek-e, látom-e annak értelmét..." - magyarázkodott, mire Gigi közölte vele, hogy ezt most szakításnak veszi, és Jerzy nem tiltakozott.

Pár perccel később - miután a villa amazonja kirohant egy gyors arcmosásra, majd higgadtan visszaérkezett - a fiú ugyanott folytatta, ahol abbahagyta: "Igazából ami bánt engem, az az, hogy tudom, most nagyon egyedül vagy".

"Ne velem foglalkozz, hanem magaddal. Komolyan." - felelte Gigi, látszólag nyugodtan, Jerzy pedig még csak nem is sejtheti, hogy valamivel később szerelme zokogva állt a zuhany alatt, tudván: még napokig össze lesznek zárva, ugyanúgy, mint életük legboldogabb hetei alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.