Előre megsejtette, hogy testvére fog párbajozni

Gigi ismeri Béci terveit, de nem árulja el!

Gigi megérezte, hogy ezen a héten Béciért kell majd drukkolnia a párbajon, de az még nem világos, hogy ki fog a másik székben ülni. A nagy ellenfél, Éva ugyanis védettséget élvez.

Képekben Béci és Szandika párbaja képgaléria

2011.04.11 18:29ma.hu / Napiász Online

Amikor még együtt laktak a villában, Béci megosztotta titkos tervét Gigivel, a kishúg azonban ezt nem szeretné elárulni a nagyközönségnek, részben azért, hogy ne rontsa a táncoslábú fiú esélyeit, részben viszont azért, mert néhány pontját ő maga sem érti még teljesen tisztán.

Az viszont biztos, hogy ha tehetné, Évát vinné ki párbajra - árulta el a NapiászOnline-nak a szerelmes lány. Minden bizonnyal erős és előre kiszámíthatatlan párbaj lenne ez, ám sosem tudjuk meg, hogy valójában hogyan is nézne ki egy ilyen összetételű megmérettetés, mert legközelebb már a fináléban találkozhatnak - feltéve, hogy most Béci visszamegy.

Béci a Szandika elleni párbajon (Fotó: Sajtóklub/Bársony Bence - További képek a galériában)


Marad tehát Anikó, Jerzy és Alekosz, de Gigi úgy véli, testvére nem fogja kamikaze-módra a görög okostojást magával vinni, azt ugyanis nagyon jól érzi, hogy vele szemben nem sok esélye lenne. Még akkor sem, ha az utóbbi napokban Alekosz egyre többször vívta ki maga ellen a lakók - és a nézők - nemtetszését.

"Szerintem Jerzyt vagy Anikót fogja kihívni" - morfondítozott a lány, és bár bevallotta, hogy rettenetesen hiányzik neki a bátyja, főleg, amikor hazatérve üresen látja az ágyát, mégis drukkol neki, hogy megnyerje a legvégső "hármas párbajt" is.

Persze ahhoz előbb most szombaton le kell győznie ellenfelét, akár Anikó, akár Gigi szerelme, Jerzy lesz az!

Még több hír Béciről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.