Büntetés helyett meglepetés a párbajgyőztesnek

Videó! - VV-Béci: "Leforgatunk egy pornóvideót?"

Bár hajszálnyira volt a büntetéstől, végül mégis ajándékot kapott Béci, a szombati párbaj győztese: évfordulójuk alkalmából együtt tölthettek egy éjszakát barátnőjével!

Képekben Béci és Szandika párbaja képgaléria

2011.03.15 16:29ma.hu

A büntetést kockáztatta Béci, de végül a ValóVilág szerkesztőinek megesett rajta a szívük és óriási meglepetést "készítettek elő" neki.

A testvérpár fiútagja és barátnője mostanában ünnepelték volna egy éves évfordulójukat, ha nem választaná el őket egyetlen fal, ami mégis áthatolhatatlan: a luxuskalitkából se kifele nem lehet üzenni, se befele nem juthat semmilyen hír.

Béci is legfeljebb annyit tudott az elmúlt hetekben Adriról, amennyit egy-egy összenézésből ki lehet találni - vagyis szinte semmit. Ahogy ugyanis a villa szabályzata írja: "A külvilággal történő kapcsolatfelvétel bármilyen formája tilos."

Amikor szombaton Béci a stúdióban ülve várta a közönség ítéletét, hogy kit tartanak méltóbbnak a játék folytatására, őt vagy Szandikát, nehéz órákat kellett átélnie. Miközben valaki heteken át el van zárva szeretteitől, apránként hozzászokik a hiányukhoz. De amikor a stúdióban ült, és tőle csak néhány méternyire volt szerelme, de mégsem mehetett oda hozzá, Adri hiánya minden eddiginél fájóbban hasíthatott belé.

Pedig az évforduló tiszteletére még ajándékot is készített a lánynak: maga hímzett neki egy csodaszép virágot. Átadni viszont nem tudta, és mint a párbaj után kapott levélből kiderült, erre a szerkesztőkön keresztül sem volt lehetősége.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)


Arra azonban egyáltalán nem számított nemcsak ő, de a többi villalakó sem, ami ezek után következett. Bécit egy újabb levél a riportszobába rendelte, ahol egy harmadik írásos üzenet az alábbiakat tartalmazta:

"Az évfordulótok alkalmából elkészült ajándékod átadása csak akkor nem minősül szabályszegésnek, ha annak átadására külön utasítást kapsz. Te fogod átadni személyesen a barátnődnek a neki szánt meglepetésedet. Fogadd őt a villa bejáratánál!"

A szerelmeseknek tehát megadatott az, amire hónapok óta nem volt lehetőségük: nemcsak láthatták egymást, de nem győzték ölelni és simogatni a másikat!

Béci utóbb a riportszobában bevallotta, elsőre azt sem tudta, hogyan nyúljon a lányhoz, hogyan érintse meg, pedig elvileg tudnia kellene, de valahogy mégis annyira rég látta Adrit, hogy úgy érezte, mintha először találkoztak volna.

Ráadásul a lány nagyon sokat fogyott azóta, amióta nem találkoztak, Béci csodálkozott is, hova tűnt a popsija, és még Giginek is feltűnt, amikor az ablakon keresztül a többi villalakóval együtt végignézte, hogyan vonul el bátyja és barátnője a nyugiszobába.

Persze Adri sem érkezett meglepetés nélkül: a szíve fölé egy szívet tetováltatott, amibe kettejük monogramját varratta bele - az adásig még az apjának se árulta el, pedig tudja, hogy nem fog érte dicséretet kapni.

"Egy egész pornófilmet leforgattam magamban" - vallotta be Béci az együtt töltött éjszaka után, de hogy pontosan mi történt, csak élvezték egymás érintését, ölelését, vagy kihasználták a váratlan lehetőséget, azt csak ők és legfeljebb a vágószobában ülő stábtagok tudhatják.

Még több hír Béciről a linkre kattintva!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.