Összefogtak egymással a villalakók

Videó! - Anikó, Béci és Laci mekkora hernyók!

Eddig egymás ellen küzdöttek, most fordult a kocka, és képesek voltak a villalakók egyesíteni az erőiket. Már amikor, mert azért Lacit sikerült a két másik hernyónak a földön hagynia.

2011.04.07 11:34ma.hu

A dzsungelhét újabb megpróbáltatásokkal állította szembe a villalakókat, akik rájöttek, ezúttal az egymás elleni aknamunka helyett sokkal célravezetőbb a négy testőr hitvallása, nevezetesen az "egy mindenkiért - mindenki egyért" szellemisége. Persze a ValóVilágban eltöltött hónapok nem múltak el nyomtalanul, gyakorolni kell még ezt a közös segítést, de egyre többször nyilvánul meg az összedolgozás, a közös érdekek előtérbe helyezése.

Tegnap - még Laci rosszulléte előtt - azt a feladatot kapta a villadoki, valamint Anikó és Béci, hogy öltözzenek be hernyónak, lefektették őket a sárba, és egy látszólag egyszerű feladatot kellett teljesíteniük: álljanak fel.

Fotó: valovilag.hu


A próbatétel első néhány másodpercében már kezdett körvonalazódni a három versenyzőnek, hogy ez mégsem annyira egyszerű, mint hitték, mert eleinte még az is nehézséget okozott, hogy a hátukról a hasukra forduljanak, de legalább remekül szórakoztak közben - és persze a nézőknek is ritkán látott mulatságos perceket szereztek.

A feladatot elsőként Anikónak sikerült megoldania, aki ügyesen kitekergőzött a sárból, egészen a villa faláig, ahol a hátát megtámasztva tudott felállni, Béci pedig azt az utat választotta, hogy előbb valahogyan a térdére küzdötte magát, onnan pedig egyetlen lendülettel állásba rugaszkodott.

Csak szerencsétlen Lacit hagyták a földön fekve, aki viszont még ebbe is alaposan beleizzadt, így húzták őt ki az udvarra, műanyag fóliával alaposan körbetekerve, mozdulásra képtelen állapotban.

Szerencsére a szerkesztők még így is értékelték a rosszkislány és a magára maradt testvér teljesítményét, és a jutalomládából fejenként 2-2 ajándékot oszthattak ki a többiek között.

Még több ValóVilágos hír!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.