Versenyezni kell majd a nyugiszobáért?

Alakul az új páros: Laci és Anikó közösen töltötték az éjszakát!

Meglepő fordulat történt a villában: miután Anikó és Laci kölcsönösen bevallották, hogy vonzódnak a másikhoz, a szerkesztők kifejezetten utasították őket a közös, meghitt éjszakára!

2011.03.29 16:29ma.hu

Váratlan fordulatot hozott a ValóVilág hétvégi igazmondó hintás játéka: könnyen lehet, hogy derült égből villámcsapásként új pár születik! A lakók szerelmi életükről, pontosabban azzal kapcsolatos ábrándjaikról vallottak a többieknek, sok más egyéb mellett elmondták azt is, ki kivel tudna elképzelni akár némi futó kalandot, akár tartós kapcsolatot.

A vallomások többsége ártalmatlan hencegés volt, Béci nagyotmondását már ismertük korábban is, barátnő nélkül ő lett volna a "villa Casanovája", és "minden nőt megcsinált volna", és minden eddigi tiltakozása ellenére Éva vallomása sem jelentett túl sok újdonságot, hogy ha nem lenne kint barátja, akkor Alekosszal még a szex is belefért volna.

Ám kölcsönösen meglepetést okozott egymásnak Laci és Anikó. Előbbi elárulta, hogy tulajdonképp csak a lány kora az, ami miatt nem mer közeledni hozzá, vagyis inkább a saját kora a lányhoz képest. Hiába jön be neki a rosszkislány a feje búbjától a lábujja hegyéig, hiába jön be neki minden szempontból, úgy gondolta, egy 22 éves lány biztosan semmit nem akar egy 40 éves férfitól.

Hogy Anikó lepődött-e meg jobban a doki szavain, vagy Laci azon, ami ezek után következett, nem lehetne eldönteni, mindenesetre Anikó elismerte, hogy talán fizikailag Béci jön be neki, de ha tartós kapcsolatban gondolkozik, biztosan Lacit választaná.

Fotó: valovilag.hu


Mivel a villában mostanában két fő esemény történik: vagy Gigi és Jerzy szerelmi légyottjait kukkolhatják az érdeklődők, vagy azt, ahogyan a többiek egymás torkának esnek. Érthető hát, hogy a műsor készítői azonnal lecsaptak a kínálkozó lehetőségre és megpróbálják megkönnyíteni a férfiszívek csábítójának és a villa nagymackójának az egymásra találását.

Úgyhogy a vallomás másnapján, hétfő délután egy levelet kaptak a lakók, melyben Laci és Anikó azt az utasítást kapják, hogy az éjszakát most ők töltsék a nyugiszobában, hogy meg tudják beszélni a köztük kibontakozó románc részleteit.

A "pár" először el sem akarta hinni, amit Béci felolvasott nekik, de végül kénytelenek voltak belátni, nincs semmi kamu, tényleg kettesben kell lenniük. A többiek bőszen biztatták mindkét felet, akik persze láthatóan zavarban voltak egész délután.

Este Anikó szándékosan a legslamposabb pizsamáját vette fel, nehogy Lacit kísértésbe ejtse, Laci eközben láthatóan zavartan próbálta leállítani a szurkolótábort, de azért gondosan befújta magát, mielőtt bevonult a szobába.

Hogy mi történt ezek után? Hamarosan erről is beszámolunk!

Még több hír a ValóVilágból!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.