Jerzy: "Gigi, én már teljesen lemondtam rólad"

Váratlan fordulat: A szakítás határán áll a ValóVilág álompárja?

Vízválasztó lehet a meglepetéshét a ValóVilág falain belül Gigi és Jerzy számára, a lány kiesése óta ugyanis mindkettejükben sok minden átalakult, távol egymástól.

Izgalmas képek: íme Gigi és Jerzy randija! képgaléria

2011.04.20 14:39ma.hu

Válaszút elé került Gigi és Jerzy, holott néhány napja még mindketten határozottan állították, hogy szerelmük ugyanolyan erős és megingathatatlan, mint amikor még együtt lehettek a villában.

Hogy ez mennyire nincs így, csak akkor derült ki számukra, amikor hétfő este Gigi két másik kiesett játékossal együtt váratlanul visszaköltözött a ValóVilág falai közé, a találkozás azonban cseppet sem úgy zajlott, ahogyan azt elképzelték előtte.

Jerzy már akkor érezte, hogy barátnője megváltozott, amikor előző este a párbajon Giginek szegezték a kérdést: kinek drukkol a két ellenfél közül, testvérének vagy szerelmének, és ő Bécit választotta. De akkor zavarodott össze végképp, amikor hétfő este a lány Olivérrel és Zsófival együtt keresztülmasírozott a nappalin, és közben se nem nézett Jerzyre, se a kezét nem akarta megfogni, a szépfiúnak úgy kellett Gigi keze után nyúlni és visszahúzni magához, hogy legalább egy másodpercre magához ölelhesse.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További pikáns fotók a galériában)


Végül aztán nem lehetett tovább halogatni a beszélgetést, mert jócskán van min mindkettejüknek elgondolkozni. Jerzy össze-vissza habogott, majd kibökte: ő eleinte végtelenül szerelmes volt Gigibe, aztán egyfajta önvédelemből elfojtotta a rajongását és érzései átalakultak szeretetté, amióta pedig kiment a lány a villából, azóta inkább tiszteletet érez iránta.

Gigi ugyanakkor azt próbálta megmagyarázni Jerzynek, anélkül, hogy megszegné a hallgatási tilalmat a kinti világra vonatkozóan, hogy a villa falain kívül minden másképp látszik. Az érzések eltompulnak, és lehet, hogy ha már mindketten kinn lesznek és akkor találkoznak, amikor csak szeretnék, akkor újra fellángol köztük a vonzódás, de most nagyon nehéz, hogy a képernyőn keresztül nem érzi Jerzy szerelmét, és ami még rosszabb, azt sem érzi, hogy ő szereti a fiút.

Le sem tagadhatnák, hogy valami nagyon megváltozott közöttük, annak ellenére, hogy a beszélgetés közben újra és újra szerelmesen összeölelkeztek, de végül az estét mégis külön töltötték. Jerzy magányosan forgolódott a kanapén, Gigit pedig Anikó próbálta nyugtatgatni, egészen addig, míg a táncoslány a kimerültségtől mély álomba nem zuhant - feje mellett a kettejük képével díszített párnával.

Sokan mondták már a kapcsolatuk kezdetén, hogy ha mindkettejük számára véget ér a játék, visszatérve a hétköznapokba a szerelmük is meghal, de hiába cáfoltak rá eddig a vészmadarak kórusára, lehet, hogy ki sem kell ahhoz jönniük, hogy egy fájdalmas szakítással érjen véget a boldog románc.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.