Gigit viszi párbajra a Törtető

Képekkel! - Éva: "Jerzyt megenném a párbajon, az biztos!"

Szombaton kiderül, a nézők Évát vagy Gigit kedvelik-e jobban, de úgy is lehetne fogalmazni, eldől, mit nézünk szívesebben: az arrogáns intrikákat vagy a buja szexet?

A 8. kihívás pillanatai: Éva Gigit viszi párbajra képgaléria

2011.04.01 09:29ma.hu

Részben meglepő, részben pedig várható eredménye lett a ValóVilág legutóbbi kihívásának, úgy a villán belül, mint azon kívül. Ahogy azt a szombati kiválasztás óta többször hangoztattuk, Éva a „papírforma” szerint választott, és szerda este a villalakók előtt bejelentette: „Tökös csajszi vagyok, és akivel kimegyek párbajozni, az nem más, mint a villa amazonja, Gigi!

Azt persze nem fejtette ki részletesebben, hogy a tökösség hogyan is indokolja épp Gigi megkendőzését, főleg, mert a többiek szóvá tették, hogy valójában ponthogy megfutamodott, amikor nem Jerzyt hívta ki.

Azt ugyanis erősen sejteni lehetett, hogy ezúttal Éva a szerelmespárnak fog nekimenni, már csak az volt a kérdés, hogy kettejük közül kivel mérné össze erejét.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)


Béci rögtön megvádolta Évát, hogy azért a húgát választotta, mert Jerzytől nagyon tart, és ezt a véleményét többen osztják, még Alekosz is, aki egyébként bízik Éva sikerében.

A Törtető lány aztán az egész csütörtököt azzal töltötte, hogy próbálta megmagyarázni az összes játékosnak, egyáltalán nem tart Jerzytől, szerinte simán legyőzné, Gigit viszont a fináléban a mostaninál is veszélyesebbnek tartja, jobbnak látja még most eltávolítani.

Az „amazon” eközben majd’ kiugrott a bőréből, annyira fel van dobva a párbajtól, de azt is kimondta, amit persze enélkül is sejthetünk: azon a párbajon „szó nem lesz, ott olyan ordibálás lesz, hogy…!

Laci – aki azt hitte, Éva őt fogja választani – úgy fogalmazott, nem szívesen ülne még a közönség soraiban sem, mert ezt a párbajt még a MIR-en is hallani fogják az űrben.

Kemény párbajra számíthatunk tehát szombaton, keményebbre, mint eddig bármikor. Hiába voltak már erős összecsapások, amelyek eredményét majdhogynem lehetetlen volt előre megjósolni, ezúttal Gigi megfogalmazása szerint „a párbaj értelmet nyert”, hisz talán most először megy ki két olyan ember, akik igazán vissza akarnak menni. „Szét fogom szedni!” – jelentette ki Éváról.

Az egyetlen, ami biztos, azt Alekosz fogalmazta meg: szombattól eggyel kevesebb lány lesz a villában. Ez kétségtelenül bölcs meglátás.

Még több hír a ValóVilág eseményeiről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.