Elkáromkodta magát Gigi a baleset után

18+ videó! - Jerzy Gigibe lőtte a tárat!

Gigi és Jerzy újra áldoztak a szerelem oltárán, ám ezúttal annyira váratlanul tört rájuk a hév, hogy nem tettek semmi előkészületet a biztonságért. Meg is lett az eredménye.

Izgalmas képek: íme Gigi és Jerzy randija! képgaléria

2011.03.27 13:39ma.hu / RTL Klub

Feszült héten vannak túl a ValóVilág lakói, nem csoda hát, ha a szigorú katonai kiképzés után végre kiengedtek a játékosok és mindenki úgy vezette le a feszültséget, ahogy tudta.

Jerzy és Gigi természetesen a leghatékonyabb stresszoldást választotta, a nézők nagy örömére: amióta megtört a jég és néhány hete végre Gigi többet is engedett némi kézimunkánál, azóta egyre kevésbé fogják vissza magukat.

Ezúttal például már a takaróra sem volt szükség, miközben Jerzy bőszen markolászta Gigi mellét, később persze a lepedő jótékony takarásában estek egymásnak, amikor a szépfiú a falhoz szorította szerelmét, ám a vágy olyan váratlanul tört rájuk, hogy nem volt idő megtenni a biztonsági óvintézkedéseket.

Fotó: valovilag.hu (További képek a galériában)


Így eshetett meg, hogy néhány másodpercnyi kitartó csattogás és az egyre zihálóbb sóhajok után Jerzy mozdult még egy utolsót, majd Gigi elfojtott, b betűs káromkodása hallatszott.

Nem olyan rég a lány pár napon keresztül szűnni nem akaró rosszulléttel és hányingerrel küszködött, ám akkor még csak viccelődve emlegették, hogy biztosan terhes - akkor még nem történt köztük semmi odáig vezető dolog. A következő rosszullétre viszont már jó lesz odafigyelni, ezek után...

Még több hír Gigiékről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.