"A szexen kívül minden volt!"

18+ videó: Végre! Gigi kézimunkázott Jerzyn!

Újabb falat tört át a villában Gigi és Jerzy, igaz, elbújtak a takaró alatt, de még így is jól kivehetők a mozdulatok, látszanak az apró remegések, amiket Gigi szabálytalan sóhajai fűszereznek.

Izgalmas képek: íme Gigi és Jerzy randija! képgaléria

2011.03.04 08:29ma.hu

Végre megtört a jég, elérkezett az, amire mindenki várt: Gigi és Jerzy a kamerák előtt engedtek (majdnem) szabad utat vágyaiknak!

A ValóVilág szerelmespárja hetek óta a szó szoros értelmében szenved a kielégítetlen vágyaktól, leszámítva azt az estét, amikor Gigi születésnapi ajándékaként egy luxushotelben tölthettek el egy közös éjszakát. Hogy akkor és ott mi történt, azt talán már sosem fogjuk megtudni, hisz Jerzy a szabályokat durván áthágva letakarta a hálószoba kameráját.

Legfeljebb csak sejteni lehet, hogy megtörtént a szex közöttük, hisz ha képet nem is kaptunk kettejük éjszakájáról, a hangok árulkodóak voltak.

Néhány napja feltehetően megismétlődött az eset, de igazolni ezt sem tudja senki: Gigi és Jerzy a nyugiszobába vonultak el, hogy kettesben lehessenek, amikor pedig kijöttek, "árulkodóan csillogott a szemük" játékostársaik szerint.

Gigi és Jerzy a luxusszálloda jakuzzijában (Fotó: ValóVilág, további képek a galériában)


Most viszont végre egyértelmű volt, hogy "valami" történt, és ők is vallottak a riportszobában, csak azt fájlaljuk, hogy az akció előtt gondosan körbebástyázták magukat takarókkal és plédekkel. Az így kirajzolódó formák és a mozgások alapján mégiscsak lehet sejteni, mi és hogyan történt: előbb Jerzy elégítette ki Gigi éhségét, majd a lány vette kezelésbe a szépfiút.

A kéjes nyújtózások, Gigi egyre szabálytalanabb és akadozóbb sóhajai, a "Jerzy, Úristen, Jézusom" szentháromság folyamatos emlegetése magáért beszél, valamivel később pedig helycsere történt, és Gigi feje már Jerzy csípőjének vonalában csúcsosodott a takaró alatt, miközben a fiú testén egyre gyorsabb remegéshullámok futottak át.

A riportszobában aztán alaposan kikérdezték őket, és mindketten beismerték, hogy felfedezték egymás testét, igaz, csak némi kézimunkáról beszéltek, de ahogy Jerzy fogalmazott: a szexen kívül minden megvolt. Mi meg közben annak örülünk, hogy végül mégsem szakítottak, ahogy azt múlt héten még tervezték.

Ez a fal is ledőlt hát, most már csak idő kérdése, mikor oldódnak fel annyira a gátlások, hogy már nem lesz takaróra sem szükségük!

Még több hír Gigiékről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.