Még nem kér tesztet a ValóVilág szerelmespárja

Szenzációs videóval: Jerzy teherbe ejtette Gigit?

Egyelőre nem kér terhességi tesztet Gigi, de két napja rosszulléttel és hányingerrel küszködve fekszik az ágyában. Jerzy attól fél, szerelme tényleg állapotos.

Izgalmas képek: íme Gigi és Jerzy randija! képgaléria

2011.03.02 10:29ma.hu

Hányingerem van. Nem tudom, mitől.” – panaszkodott tegnap Gigi Jerzynek, miközben az orra hegyéig magára húzta a takarót. „Lehet, hogy hánynom kéne egyet és jobban lennék.” – tette hozzá, mikor a fiú kifele indult a szobából, hogy engedje kicsit pihenni szerelmét, de Gigi arra a kérdésre, hogy Jerzy hívjon-e neki orvost, amikor a riportszobába megy, nemmel felelt.

Aztán nem sokkal később Gigi félig poénból odavetette a szépfiúnak, hogy „megtermékenyítettél”, de mégsem kér terhességi tesztet. Márpedig ha még a következő napokban is ilyen vacakul fogja érezni magát, minden különösebb ok nélkül, lehet, hogy mégiscsak el kellene gondolkoznia ezen a lehetőségen is.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)


Amint arról a ma.hu is beszámolt, a szerelmespár január közepén, tehát 6 héttel ezelőtt ajándékba kapott egy szabad estét, amelyet egy szállodai szobában tölthettek el kettesben.

Hogy pontosan mi történt, azt rajtuk kívül senki nem tudja, mert Jerzy első dolga az volt érkezés után, hogy letakarta a kamerát, viszont a mikrofont nem lehetett kikapcsolni, és a nyögdécselések magukért beszéltek. Ráadásul később Gigi azt állította, Jerzy többször is eljuttatta őt a csúcsra.

A villában azóta nem szeretkeztek, leszámítva egy két nappal ezelőtti alkalmat, amikor bevonultak a nyugiszobába, és kijövetelkor mindkettejüknek árulkodóan csillogott a szeme. Ennek eleinte a kamerák jelenléte volt a fő oka, aztán néhány napja úgy tűnt, a szerelmespár már mégsem annyira szerelmes, és mindketten azt vallották a riportszobában, hogy szakítanak.

Ez a jelek szerint mégsem történt meg, de koncentráljunk most mégis arra a bizonyos szállodai éjszakára.

Ha Gigi valóban teherbe esett, akkor nagyjából időszerűek az első tünetek: hat hét után már jogos a hányinger és a "nem tudom, mitől"-típusú rosszullét.

Mindeközben a többi villalakó nem is sejti, milyen dráma zajlik, ők gőzerővel készülnek a ma esti kiválasztásra.

Még több hír a ValóVilágról, ha ide kattint!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.