Kritikán aluli a villalányok higiéniája?

Videó - Gigi: "Éva egy szutyok trézsi!"

Nincs valami jó véleménnyel Gigi a még versenyben lévő két lányról a villában - és ezt nem is rejti véka alá. Szerinte Éva néha napokig nem fürdött, Anikónak meg a lábszaggal gyűlik meg a baja.

Párbaj: VV Éva és Gigi egymást próbálta túlharsogni képgaléria

2011.04.15 17:29ma.hu / Tabu TV

Nem először kel ki VV-Éva igénytelensége miatt Gigi, de most minden eddiginél durvább részleteket árult el, pontosabban olyan dolgokat gyűjtött csokorba, amelyek egy részét a nézők maguk is láthatják. Anikó sem úszta meg, bár egy fokkal ő jobb helyet foglal el a "kicsi húg" minőségi skáláján.

Éva annyira szétszórt és rendetlen, hogy Gigi csak édesanyja szavait tudja idézni vele kapcsolatban: "szutyok trézsi" - ami a legkevésbé sem dicséretnek számít.

"A ruháit a szekrényen kívül szétdobálva tartja, az ágyán nincsen hely, mindenhol áll a por körülötte, a sminkcuccait egy szemeteszsákban tartja, a vécét és a tusolót pedig olyan állapotban hagyja maga után, hogy inkább arról nem is beszélnék!" - meséli a lány a Tabu TV internetes videójában.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)

A ValóVilág Rosszkislánya sem úszta meg a súlyos vádakat. Gigi azt mondta, vele ilyen szempontból kevesebb gond van, bár neki a lábszaggal gyűlik meg a baja, előfordult, hogy egyetlen éjszaka háromszor is felébredt a bűzre, mégsem ment el megmosni.

De nála legalább a rendrakással nincs gond, "ő legalább figyel arra, hogy a ruhái össze legyenek hajtogatva és rend legyen az ágya körül" - fogalmaz Gigi.

A játékból legutóbb kiesett lány összességében azt mondja, hogy egy nőnek nemcsak a külső megjelenésére kellene odafigyelnie, hanem arra is, mi veszi körül őt, mennyire jellemző rá a rend és a tisztaság. Ettől függetlenül azonban nem ítéli el egyik lányt sem, mert mint mondja, "senki sem lehet tökéletes".

Még több hír Gigiről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.