Öngyilkos lett a gyilkos apa

Kegyetlen bosszú: két éves kislányát akasztotta fel a féltékeny férj

Felakasztotta két éves kislányát egy apa, mert azt hitte, feleségének szeretője van és így akart neki fájdalmat okozni. Utána saját magával is végzett.

2011.04.18 10:29ma.hu

Bosszúból ölte meg két éves kislányát egy romániai férfi, majd miután megírta búcsúlevelét, magával is végzett - adta hírül a manna.ro. A 32 éves apa egy sms-t is küldött Spanyolországban dolgozó feleségének, mielőtt véget vetett volna életének, ebben írta meg, hogy kislányukat felakasztotta és most ő maga következik.

Laurentiu Mladintov rokonai szerint a férfi meg volt győződve róla, hogy felesége szeretőt tart a távolban, emiatt az utóbbi időben zaklatottá és kiszámíthatatlanná vált. A búcsúlevelében található egyik mondat is ezt erősíti meg: "Szenvedj te is, ahogy mi szenvedtünk utánad."

A két holttestet a látogatóba érkező nagymama találta meg, ő értesítette a hatóságokat.

Az esetet közzétevő internetes hírportál úgy tudja, a 22 éves Crina Mladintov tragikus módon még a temetésen sem tudott elbúcsúzni kislányától és férjétől, bár nem egyértelmű, hogy az anyagiak akadályozták-e ezt meg, vagy a megrázkódtatás miatt volt képtelen hazautazni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.