Mobiltelefonja buktatta le a gyilkost

Megölte a feleségét és két országgal odébb akarta elásni

Több száz kilométeren és két határon keresztül fuvarozta egy férfi a halott feleségét, hogy eltüntesse a gyilkosság nyomait. A mobilhívása árulta el, hogy hol tartózkodik.

2011.04.04 15:29ma.hu / manna.ro

Az osztrák-magyar, majd a magyar-román határon is átfuvarozta egy osztrák állampolgárságú férfi a feleségét - csakhogy az asszony akkor már halott volt, férje ölte meg!

A gyilkossági nyomozók előtt hátborzongató történet kerekedett ki, amikor végre sikerült felgöngyölíteniük az ügyet. A férfi még Bécsben ölte meg a nőt, ám onnan több száz kilométerre, a romániai Bibarcfalván ásta el a holttestét.

A törvényszéki boncolók szerint a romániai megérkezés előtt 3 nappal halt meg az asszony, ám a férfit egészen addig nem találták meg, míg mobiltelefonjáról nem kezdeményezett hívást. Akkor derült ki, hogy Romániában tartózkodik, a letartóztatással azonban megvárták, míg visszatér Bécsbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.