Az anya csak a nagyi halálakor tett feljelentést

Kegyetlen: Nagymamáját megölte, anyját és kishúgát megerőszakolta

Édesanyját és 4 éves kishúgát rendszeresen megerőszakolta, nagymamájának pedig a sorozatos ütlegeléseket kellett elviselnie, de végül belehalt a brutalitásba.

2011.02.09 17:29manna.ro

Emberi ésszel felfoghatatlan esetre derült fény a romániai Brăila megyében: egy 18 éves fiatalember megölte nagymamáját, anyját és négyéves testvérét pedig megerőszakolta.

A rémtetteket az anya hosszú hallgatás után mondta el a rendőrségnek, de csak azt követően, hogy a nagymama belehalt unokája ütlegeléseibe.

A rendőrség korábban már megbüntette a fiatalembert agresszivitása miatt. Az anya panaszolta be a családban tanúsított kegyetlenkedéseiért, a rendőrség el is indította a vizsgálatot az ügyben, a nő azonban kevéssel később visszavonta a feljelentést.

Mint kiderült, fia akkor halálosan megfenyegette.

A fordulópontot a nagymama halála jelentette, aki a kórházban halt bele unokája veréseibe.

Az anya hétfő este pakolt ki a rendőrségnek. Elmondta, fia megerőszakolta, és négyéves testvérét is megbecstelenítette.

Az elkövetőt 29 napos előzetes letartóztatásba helyezték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.