Hiúsága lett a veszte?

Balek betörő: arcképét hagyta a helyszínen

Hiúsága lett a veszte egy betörőnek, akit a háziak rajtakaptak akció közben, ő pedig a menekülés hevében a helyszínen felejtette a fejét, pontosabban annak tökéletes mását.

2011.04.13 17:29ma.hu / MTI

Nem volt sok dolga a rendőrségi rajzolónak, amikor az észak-karolinai háztulajdonosok bejelentést tettek, hogy rajtakaptak "munka" közben egy betörőt. A férfi - aki egy társával együtt hajtotta végre az akciót - véletlenül elhagyott egy pólót, amin a saját arcképe volt, valamint egy tájszólásban írt szlogen: "Pénzcsinálás a dógom!"

A háziak a kelleténél hamarabb értek haza, ekkor vették észre, hogy a házuk nem üresen várja őket, ám hamarosan tényleg üres lehet...

A tulajdonos dulakodni kezdett a két betörővel, akik épp egy pénztárcával és néhány ékszerrel próbáltak meglépni. A verekedés közben a duónak sikerült bepattannia a kocsijába, de néhány perccel később a házigazda észrevett egy a ház előtt heverő pólót az egyik elkövető arcképével.

Így már nem volt nehéz a rendőrségnek elkészítenie azt a fotót, ami alapján körözést adhattak ki az elkövető ellen: két napig tudott bujkálni, de végül önként adta fel magát.

Tanulság? Máskor csak reklámpólóban szabad betörni indulni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.