Nem robbant, csak rezgett...

Pánik a postán: Tűzszerészt hívtak a vibrátorhoz

Páni félelem fogta el a postai alkalmazottakat Oroszországban, amikor az egyik csomagból gyanús zizegést hallottak és a doboz rázkódni kezdett. Bombát sejtettek benne, ezért tűzszerészt hívtak.

2011.03.18 11:51manna.ro

Gyanús csomaghoz hívták ki az oroszországi tűzszerészeket egy postahivatal alkalmazottai, miután észrevették, hogy az egyik csomagból furcsa zajok hallatszódnak és a doboz rázkódik is. Mivel azt hitték, bomba van benne, úgy gondolták, inkább nem kockáztatnak, szakembert hívnak a hatástalanításhoz.

A tűzszerészek néhány perc alatt megállapították, hogy nincs mitől félni, a dobozban csak egy vibrátor volt, ami a szállítás közben a sok ide-oda rázkódástól egyszerűen bekapcsolt, ez kergette kis híján az őrületbe a rémült dolgozókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.