A vén kecskék is...

Defibrillátort a vibrátor mellé!

Tévedés azt gondolni, hogy a vibrátorok a prostituáltak által leggyakrabban használt szexuális játékszerek.

2010.02.19 10:03manna.ro

Tévedés azt gondolni, hogy a vibrátorok a prostituáltak által leggyakrabban használt szexuális játékszerek. Legalábbis nem abban a luganói bordélyban, amelynek tulajdonosai szerint alkalmazottaik kénytelenek defibrillátort használni a szexpartik közben – időskorú ügyfeleik életének megmentéséért.

Nemrég egy nyugdíjas elhunyt az egyik luganói bordélyban, miután impotencia elleni gyógyszert vett be, és így akart elmerülni a szex örömeiben. Az esetet több hasonló követte, egyesek szívroham miatt halállal végződtek. Hogy a negatív reklámot elkerülje, a bordély defibrillátorokat szerzett be, és kiképezte az alkalmazottait az elsősegély technikáira, többek között ennek az orvosi eszköznek a használatára.

A defibrillátor elektromos sokkot közvetít a szív felé, így szabályozza annak ritmusát. Úgy tűnik, a helyi orvosok is bátorítják ennek a biztonsági intézkedésnek a bevezetését a bordélyokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.