Íme az internet legújabb idiótája!

Videóval! Vibrátorral cukkolta az őt előállító rendőrt!

Olyannyira leitta magát egy fiatal férfi egy németországi búcsún, hogy az őt előállító rendőrt egy vibrátorral böködte, majd egy női bugyit is előrántott.

2010.10.23 12:01ma.hu

Pechjére többen is levideózták az omniózus jelenetet, és hamar az internet legújabb bohócává vált a részeg férfi.

A videó elején látni, hogy először csak felesel a rendőrrel, aki birkatürelemmel szemléli az eszement férfit. Majd meg akar lépni az igazoltatás elől, de miután a rendőr utánaered, a srác egy vibrátorral kezdi nyomkodni a rendőr oldalát. A bilincselés előtt egy női bugyi is előkerül.

Valószínűleg kemény éjszakán lehetett túl a vicces kedvű fiatalember, de a képeket elnézve nem túl vidám jövőnek néz elébe a rácsok mögött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.