Páros és lüktető vibrátorok a piacon

Bemutatjuk a szexjátékszerek jövőjét!

Egy amerikai internetes oldal bemutatta egy szexjáték-tervező legújabb találmányait. Chad Braverman amerikai vibrátortervező saját bevallása szerint az üzletet a génjeivel kapta:

2010.08.26 13:00ma.hu

Chad édesapja igazi úttörője volt ennek az iparnak, megalapította a Doc Johnson nevű erotikus játékszer gyártó céget.

Chad tőle tanulta a formatervezést és a szakma csínját-bínját. Nemrégen mutattak be egy új szexuális játékszert, melyre forgó pengéket szereltek.

Ez egyértelműen jelzi, hogy a folyamatos újítási kényszer erre az iparágra is jellemző, mely egyre vadabb és ijesztőbb termékek kitalálására sarkallja a fejlesztőket.

De mégis mit tudnak még kitalálni?

Chad Braverman favoritja a Men's Pleasure Wand, amely az első prosztatamasszázs készülék volt a piacon. Megteremtette a férfi játékszerek piacát és egy sor egyéb új termék alapja lett, mely a férfiakat célozza.

Megjelent a szexshopok polcain egy olyan dildó is, melyet fejre lehet erősíteni, és ez csak egy a sok nevetséges dizájn közül. Vajon létezik olyan szextárgy, amelyen már egy fejlesztő is csak kacag?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.