Hulé Éva koldulás közben kapott H1N1-et

Halálos kór fertőzte meg a Jimmy-szemtanút!

Nem akar kórházba menni, mert fél a további fertőzésektől, ezért csak otthonában kapja az antibiotikumokat Hulé Éva, akit utolért a rettegett influenzavírus.

2011.03.18 10:29ma.hu

Halálos veszélyben van Hulé Éva, akit úgy ismertünk meg, mint Zámbó Jimmy 10 évvel ezelőtti rejtélyes halálának egyetlen hiteles szemtanúja.

A nő a rendőrségnek már mindent elmondott, amit tudott, ám a halálában is népszerű énekes családtagjai a mai napig sem segítik a szégyenletes körülmények között élő beteg nőt, annak ellenére, hogy ő végre megadta a választ a 10 éve kutatott kérdésekre.

Így eshetett meg, hogy a különféle betegségei miatt 100 százalékosan rokkanttá nyilvánított nő a fűtési költségeire koldulással akarta összeszedni a pénzt, ám a fagyban ülve, az emberek forgatagától körülvéve végül pénz helyett a rettegett H1N1 vírust kapta meg.

Fotó: tv2


A hírekben sokat hallani az influenza eme különösen veszélyes típusáról, amely még az egészséges emberekre is nagy veszélyt jelent, de a legyengült szervezet gyakran nem képes legyőzni a kórt, halálos is lehet.

Márpedig Hulé Éva eleve nincs jó állapotban, amire csak rátesz egy lapáttal az autoimmun-betegsége (amikor a szervezet saját maga ellen fordul – a szerk.).

A kórháztól mégis jobban fél, mint a halálos vírustól, az Új Ásznak úgy fogalmazott: a kórházban nagyon hamar elkapna minden nyavalyát, jobbnak látja, ha otthon marad. Így aztán minden reménye a háziorvosban van, aki naponta jár beadni neki az antibiotikumos injekciót, és bízik abban, hogy hamarosan alábbhagy a hetek óta tartó magas láz is.

Még több hír Hulé Éváról a linkre kattintva!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.