Eltorzított hangon fenyegetik - de ő nem fél

El akarják vágni Hulé Éva torkát!

Mióta ismét megnyíltak a kilenc évvel ezelőtt lezárt akták Zámbó Jimmy halála ügyében, a szemtanút, Hulé Évát újra halálos fenyegetések érik.

2010.09.07 07:29ma.hu

A Fővárosi Főügyészség a napokban emberölés gyanújával indította meg újra a nyomozást Zámbó Jimmy 9 évvel ezelőtti halála ügyében. A szemtanút korábban is fenyegették már ismeretlenek, ám most olyan telefonhívást kapott, melyben valaki eltorzított hangon azt mondta: átvágja a torkát, ha nem vonja vissza tanúvallomását. Hulé Évát nem igazán lepte meg a hívás.

Már a kórházban is voltak zaklatások, de ő nem hátrált meg. A folyamatot már nem lehet visszafordítani. Mint mondja, érti, hogy vannak emberek, akik el akarják hallgattatni, de neki a saját lelki üdve fontosabb - jelentette ki Hulé Éva, aki leszögezte, mivel számos esetben szembenézett már a halállal, ezzel nem lehet őt elriasztani.

A telefonáló hangját nem ismeri fel, de amint kérdez tőle valamit, az illető megijed és bontja a vonalat - mondta el a szemtanú a Napi Ásznak. Éva egyébként telefonját sem hajlandó lecserélni.

Fotó: Kiskegyed

Az elmúlt napokban újabb fordulatot vett a Zámbó Jimmy-ügy - noha kezdetben nem úgy tűnt, mégis elindította a lavinát Hulé Éva azzal, hogy a rendőrségen újabb vallomást tett.

Azt is vállalta, hogy 9 évvel ezelőtt hamisan tanúzott. Mint az egyik lapnak elmondta, ő Jimmy akkoriban még igen fiatal gyermekeit akarta megkímélni a hallgatásával.

Vallomása nyomán gyilkossági üggyé minősítették át a Jimmy-vel történt tragédiát, és a Fővárosi Főügyészség múlt héten elrendelte a nyomozást. Ez akár az énekes holttestének kihantolásával is végződhet.

A nagybeteg Éva, aki egykor Jimmy bizalmas barátja volt, korábban hosszú ideig azt hangoztatta, könyvben írja meg a végzetes éjszaka és a sztár élete utolsó időszakának eseményeit. A kéziratot letétbe helyezte egy ügyvédnél.

Betegsége és anyagi helyzete rosszabbodásával azonban az utóbbi időben azt fontolgatta, inkább a sírba viszi magával a titkát. Majd mégis döntött, és elment a rendőrségre - hogy megnyugodjon a lelke.

Hulé Éva később a sajtóban is nyilvánosságra hozta, mit mondott jegyzőkönyvbe. Szerinte közeli hozzátartozó sütötte el akkor éjjel a fegyvert, úgy, hogy Zámbó Jimmy keze is a ravaszon volt.

Emberölés gyanújával nyomoznak Jimmy ügyében

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.