Az X-Faktor zsűritagjának lánya könnyen született

Gólyahír: Geszti Péter másodszor is apa lett!

Rövid, de annál örömtelibb hírben közölte az X-Faktor zsűritagja az új családtag érkezését. Nővére már nagyon várja Lenke Róza hazatértét, akárcsak a büszke apuka!

2011.03.17 11:29ma.hu
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Geszti Péter hónapokon keresztül titkolta, és csak egyetlen alkalommal állt kamera elé kedvesével, Edittel, hogy elárulja az örömhírt: újabb gyermek érkezik a családba.

Nem volt nehéz titokban tartani: a kismamán az ötödik hónapban is alig-alig látszódott valami, az utcán pedig a téli vastag öltözet segített takarni az árulkodó jeleket.

Az X-Faktor zsűritagja októberben még úgy érezte, két éves Sári lánya után ezúttal egy fiúval gyarapodik a kis család, ám néhány nappal később az ultrahang egyértelműen kimutatta: "egy szerszámmal csak egyfélét lehet csinálni" - másodjára is lány lesz az apróság.

A szülők nevetve mesélték, hogy Sári akkor kategorikusan kijelentette, esze ágában sincs majd a kistestvérével a parkban csúszdázni, de ez szerencsére időközben megváltozott, most már hozzászokott a gondolathoz, hogy ezentúl osztoznia kell Anya és Apa figyelmén, és nagyon izgatottan várja haza Lenke Rózát.

A pici lány kedden látta meg a napvilágot, és Geszti Péter elmondása szerint könnyű szülés volt, amelynek a végén végre találkozhattak az 52 centis, 3230 grammos babával.

Még több hír Geszti Péterről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.