A tehetségkutatók miatt felejtették el a régieket?

Videó! - Palcsó Tomit elsöpörték az új megasztárok?

Emlékeznek még Palcsó Tomira? Ő az a srác, aki a második Megasztárban szoros versenyben szerezte meg az ezüstérmet - de a népszerűsége erősen megkopott. Az újabb tehetségkutatókat okolja ezért.

2011.03.16 12:29tabu.tv
Fotó: palcsotomi.hu

Egymást érik a nagy kereskedelmi csatornák tehetségkutató műsorai, akik nem csak nézettséget, hanem nagy mennyiségű kiscelebet is termelnek. Arra azonban senki sem gondol, hogy egy idő után ezek a sztárocskák feledésbe vesznek majd úgy, ahogyan a kezdeti szériák versenyzői is.

"Ennyi embert nem fog elbírni a piac, úgyhogy szépen lassan le fognak morzsolódni azok, akik kevésbé találtatnak alkalmasnak a zenei pálya ilyen szintű művelésére. Azt majd csak évek múltán lehet megmondani, hogy kiben volt meg az a plusz, ami miatt hosszú távon is fenn tud maradni..." - meséli a tabutv.hu riporterének Palcsó Tomi.

"Az ilyen műsorok befejezése után az első hullám egyből lesöpri az összes korábbi előadót, köztük ez engem is utolért. Ez persze majd egyre jobban csillapodik az idő előrehaladtával, úgyhogy újra felbukkanhatnak azok, akiknek megmaradt a rajongói tábora...

Nekem nehezebb dolgom van most, mint ha nem lettek volna ezek a tehetségkutatók, de ez ilyen, nem lehet vele különösebben mit csinálni!
" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a Megasztáros, aki a sikeres tehetségkutatás leírását is megadta az internetes sztártévé riportjában.

Még több hír Palcsó Tomiról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.