A tűzoltókat meglepte, hogy a fiúk élnek...

Fél év börtön vár Palcsó Tomira?

Akár ennyit is kaphat a megasztáros, miután átengedte a volánt ittas barátjának, s mindketten nekivágódtak egy oszlopnak Placsó Tamás kocsijával, tavaly ősszel.

Képekben a koncertező Palcsó Tamás! képgaléria

2009.06.03 08:30ma.hu

Lezárta a nyomozást a rendőrség és vádemelési javaslattal az ügyészség felé továbbította az iratokat. Palcsó Tamásnak felelnie kell, amiért tavaly októberben átengedte ittas barátjának a volánt, s az autóval balesetet szenvedtek. Még a roncsok közül a fiúkat kiszabadító tűzoltókat is meglepte, hogy élnek...

Palcsó Tomi számított az ügy bíróságra kerülésére, mint mondja: a hatóság csak teszi a dolgát. A lapok azzal riogatják, hogy szabadságvesztésre is ítélhetik, de ez, úgy véli, nem valószínű.

Hiszen nem gázoltak el senkit, nem olyan súlyú cselekményt követtek el, amiért ez járna. Tamás, aki jelenleg épp egyetemi vizsgáira tanul, pénzbüntetésre számít, nem fél. De tudja: többé nem követ el ilyen hülyeséget - adta hírül a Kiskegyed.

Az énekes és barátja tavaly ősszel egy szombat esti buliból tartott hazafelé hajnalban Budapesten, amikor az Ócsai úton kocsijuk sodródni kezdett.

Ötven méter után egy benzinkút melletti útjelző oszlopnak csapódtak, olyan erővel, hogy az autó jóformán rácsavarodott az oszlopra!

A roncsból a tűzoltóknak is nehéz volt kiszedni Tomit és a barátját. A fiúknak megdöbbenésre nem voltak életveszélyes sérüléseik, de mindkettőjüket kórházba kellett szállítani.

Tamás agyrázkódást szenvedett, valószínűleg ennek következtében ma sem emlékszik teljesen a baleset körülményeire, ami nehezíti annak kiderítését, mi is történt valójában.

Az énekesnek eltörött az arccsontja, fejbőre felrepedt, az egyik karját nem tudta rendesen mozgatni, mellyel hónapokig bajlódott. Különösen azt fájlalta, hogy hangszeren nem tud játszani emiatt.

Mindkét fiú ittas állapotban ült az autóban, de egyelőre nem tisztázott, mi történt ezt megelőzően.

Palcsó Tamás édesapja korábban úgy nyilatkozott, úgy tudják, a fiuk rendelt sofőrszolgálatot. Ám nem tudni, valamilyen konfliktus okozta-e, hogy végül mégis a barátja ült be a kocsiba vezetni.

Palcsó Tomi észrevette, hogy majdnem meghalt

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.