Újra püföl az énekes - hátha lemegy a felesleg

Palcsó Tomi: Szép kis pocakom lett

Edzésre fogta magát az ősszel súlyos autóbalesetet szenvedett Palcsó Tamás, mert egyre kevésbé tudta tétlenül nézni, hogy kerekedik a hasa...

Képekben a koncertező Palcsó Tamás! képgaléria

2009.01.29 12:40ma.hu - Fotó: palcsotomi.hu

Nagyon hiányzott már a mozgás a Megasztár befutott énekesének - Palcsó Tomi októberi autóbalesete óta nemigen tudott edzeni, s ez meg is látszik rajta: pocakja lett!

Rá sem mer állni a mérlegre, előtte inkább újra belevágott a kung-fuzásba, amit két éve abbahagyott. Egyik karját még mindig nehezen használja, így a gyakorlatokkal óvatosabb - mondta el Tamás a Blikknek.

Az énekest túlsúlyán kívül az is bántja, hogy bal karja felépülésében sokáig gyógytornász segítette, de az még mindig nem tökéletes, így például gitározni sem tud vele.

Természetesen azt még jobban sajnálja, hogy egyáltalán az egész baleset megtörtént vele.

Tamást január elején kihallgatta a rendőrség, több mint két órán át igyekezett felidézni az oszlopnak ütközés körülményeit, de most sem emlékszik mindenre tisztán.

Onnantól, hogy a sofőrszolgálatos férfi kiszállt az autójából, minden kiesett - a következő emlékképe az, hogy felébred a kórházban.

Egy biztos, a sztár és barátja is ittas állapotban ültek a volán mögé, s bár nem Tamás vezetett, őt is felelősség terheli a csúnya balesetért. Egyelőre még nem tudja, milyen eredménnyel zárul a vizsgálat.

Palcsó Tamás és egyik jó barátja októberben szenvedett súlyos autóbalesetet Budapesten, az Ócsai úton.

Hajnalban, egy buliból hazaindulva kocsijuk 50 métert sodródott és egy útjelző oszlopnak csapódott - valósággal felcsavarodott rá, a két fiú élete pár centiméteren múlott. A tűzoltók vágták ki őket a felismerhetetlen roncsból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.