Balesete előtt ismerte meg a lányt

"A kedvesem rettentően zokogott" - Palcsó Tomi új párra lelt!

Nemsokára teljesen felgyógyul a súlyos autóbalesetet szenvedett Palcsó Tamás - Jókedvéhez azonban nemcsak ez járul hozzá: az énekes újra szerelmes, kedvesében a nehéz időkben sem csalódott!

Képekben a koncertező Palcsó Tamás! képgaléria

2009.02.24 13:05ma.hu

Négy hónapja csapódott egy oszlopnak a fővárosban autójával Palcsó Tomi és barátja - A karja még nem a régi, de a sztár gyakorlatilag teljesen rendbejött. Tamás ráadásul újra szerelmes!

Párja kilétét nem árulja el, de azt igen, hogy a lányt pár hónappal balesete előtt ismerte meg. Tomi úgy vélte, a szerencsétlenség vagy még jobban összekovácsolja őket, vagy véget ér a románc. A baleset utáni napokból arra kiváltképp emlékszik, hogy a kedvese rettentően zokogott az ágyánál. Tomi nagyon örül annak, hogy az utóbbi hónapok csak még erősebbé tették a szerelmüket - adta hírül a Blikk.

Balesete után Tamást korábbi párja, A Társulat című tehetségkutatóból ismert Papp Annamária is aggódva látogatta - A lány rajongóktól értesült exbarátja súlyos balesetéről.

A páros augusztusban vált meg egymástól, még szerették a másikat, amikor a szakítás mellett döntöttek: Annamari úgy érezte, túl korán találkoztak, Tamás még ki akarja használni fiatalságát. A lány két évet töltött az énekessel szerelemben.

Palcsó Tomi és barátja tavaly október 26-án, vasárnap hajnalban csúszott meg a sztár autójával Budapesten, az Ócsai úton egy buliból hazafelé menet.

Ötven méter sodródás után egy benzinkút melletti útjelző oszlopnak csapódtak, óriási szerencséjükre a kocsi úgy tört össze, hogy ők életveszélyes sérülések nélkül megúszták a balesetet.

Tamás arccsontja eltörött, fejbőre felrepedt, egyik karját nem tudta rendesen mozgatni. Agyrázkódást szenvedett, így máig nemigen emlékszik a baleset körülményeire.

Azóta kiderült, mindkét fiú ittas állapotban ült az autóban, a kocsit Tamás barátja vezette. Hogy hogyan zárul ellenük a rendőrségi vizsgálat, egyelőre kérdéses.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.