"A stressz elkerül, ha kiegyensúlyozott vagy"

Palcsó Tominak fontos a test minél jobb állapota!

A lélek nagyban befolyásolja a testi dolgokat, ezért nagy baj, ha valami lelki gond van fizikai probléma hátterében - véli Palcsó Tamás, aki épp nemrég szenvedett súlyos autóbalesetet.

Képekben a koncertező Palcsó Tamás! képgaléria

2009.02.15 14:32Sztárportré

Palcsó Tamás októberben súlyos autóbalesetet szenvedett, melyből szerencsésen felépült.

A fiatal énekes a Sztárportéban elmondta: nagyon fontos, hogy minél jobb állapotban legyen a test.

„Régebben voltak izomcsomóim - például a gerincemen -, aztán jártam masszázsra, két alkalom után teljesen eltűnt" - mesélte Tomi.

"A lélek nagyban befolyásolja a testi dolgokat. Az nem jó, ha van a háttérben folyamatosan valami probléma, ezeket meg kell próbálni megoldani. Ha kiegyensúlyozott az ember, akkor nem hiszem, hogy olyan nagy stressz érheti" - vélekedik.

"Általában azon a nézőponton vagyok, hogy úgyis minden azért történik, mert az úgy jó - még ha akkor nem is látszik -, ebben lehet bízni. Jobb érzés egészségesen élni. Sportolás közben is termelődik mindenféle örömhormon, úgyhogy az is lehet jó. Vannak olyan meditációk, amikor el kell képzelni különböző dolgokat: Például le kell feküdni, és azt kell képzelni, hogy a vízen fekszem és visznek a hullámok…”- mesélte mosolyogva Palcsó Tomi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.