Rossz helyre nyúlt a megasztáros...

Mikrobusszal járt szerencsétlenül Palcsó Tomi!

Az egykori megasztáros középső ujja egy mikrobusszal bekövetkezett szerencsétlen találkozás miatt sérült meg.

2010.07.05 12:20Tabu tv

Rossz helyre nyúlt Palcsó Tomi - az énekes ujja be volt kötve, amikor összefutott a Tabu tv riporterével.

"A középső ujjamat rengeteg dologra használom, szóval nagyon fura érzés most, hogy nem működik a funkciójának megfelelően. A zuhany alatt, amikor meg akarom magam mosni, és elkenem magamon a szappant, akkor sokkal bonyolultabb fürdeni!"
- fejtegette a tabutv.hu-nak Palcsó Tomi az ujj-baleset következményeit.

"Egy mikrobusz oldalán akartam beszállni a toló ajtós bejáratnál, de közben valaki rácsukta az ujjamra az első ajtót. Azt tudom, hogy ki volt természetesen... egy figyelmetlen ember! Én egyből kihúztam az ujjam, szóval nem úgy csukta oda, hogy az egészet, hanem csak itt a végét, és van egy nyílt seb rajta..."
- mondta el a Tabu Tv internetes videójában Palcsó Tamás, akit egy egészségügyi sátorban láttak el a sérülése miatt, majd kórházba is küldték.

Mivel az ujj-sérülés következtében bonyolult feladattá vált Palcsó Tomi számára a mosakodás, lehet, hogy egy hölgy segítségét is kéri a művelethez?

"Ez egy jó kérdés! Lehet, hogy lenne olyan hölgy, aki segít ebben, de még nem kérdeztem körbe senkit, hogy megmosná-e a hátamat, szóval kénytelen vagyok egyedül megoldani." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Palcsó, aki valószínűleg egyenlőre anyukája segítségére szorul ezügyben.

Hová került Palcsó Tomi exe?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.