A megasztárnak nincs ideje nőkre

Palcsó Tomi egy évet küzdött, míg magához ölelhette igazi szerelmét!

Majdnem egy évig tartott, míg az énekes teljesen felépült kis híján tragédiával végződött autóbalesete után - Palcsó Tomi elárulta, keményen megszenvedett azért, hogy igazi szerelmét újra magához ölelhesse.

Képekben a koncertező Palcsó Tamás! képgaléria

2009.09.28 08:00ma.hu

Csúnya autóbalesetet szenvedett tavaly októberben Palcsó Tamás - Az egykori megasztárnak közel egy évig tartott a teljes felépülés. Mint mondja: számára mindig a gitározás volt az első, ez az igazi szerelme, és ezután jön az éneklés. Jelenleg azon dolgozik, hogy zenekarát összehozza.

Mindkét vénáját szeretné kamatoztatni. A gitár mellett azért van még hely Tomi szívében! Most nincs kedvese, de nagyon elfoglalt is. Nemcsak zenél, de idén végzi az egyetemet és kungfuzni is jár - árulta el a Napi Ásznak a sztár.

Palcsó Tamás és egyik barátja tavaly október végén egy buliból tartott hazafelé vasárnap hajnalban Budapesten, Tomi autójával. Egyszercsak sodródni kezdtek, és ötven méter után nagy erővel egy útjelző oszlopnak csapódtak.

A két fiatal kocsija úgy felcsavarodott rá, hogy tűzoltók vágták ki őket a roncsból. Az oszlop az autó közepéig befúródott, és ha 30 centiméterrel arrébb áll meg, Palcsó Tomi valószínűleg meg is hal.

Az énekes agyrázkódást kapott, hosszú ideig arra sem emlékezett, mitől lettek a sebei. Komoly fájdalmakkal küzdött, egyik kezét nem bírta mozgatni.

Gyógytornász segített neki abban, hogy fogni tudjon vele, de sokáig csak nehézkesen használta a kezét és a gitározás sem mehetett neki úgy, mint azelőtt...

Edzeni nem tudott, több hétig feküdt - A kungfuzásba is azért vágott bele, mert igencsak zavarta, hogy pocakot növesztett az elmúlt hónapok alatt. Korábban két évig űzte egyébként a sportot.

Tamás nemrég elárulta: nagyon dühítette, hogy nem tud gitározni, és csak hosszas gyakorlással jött helyre a keze.

Ahogy mondta: bár komolyan megsérült, lelkileg jobban megviselte a baleset. De a volán mögé már be mer ülni.

Palcsó Tamás újra facér!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.