Az apuka csak az ablakon át nézte a császározást

Videó! - Norbi és Réka egyformán féltek a szüléstől!

Az első tűszúrásnál elájult volna, ezért Schobert Norbi inkább úgy döntött, az üvegablak biztonságán keresztül nézi harmadik gyermeke megszületését. Interjú a kétnapos kispapával!

Az utolsó terhes képek Schobert Zalán születése előtt képgaléria

2011.03.12 12:33tabu.tv

Két napja született meg a legifjabb Schobert-gyermek, Zalán Larához és Norbikához hasonlóan szintén császármetszéssel jött a világra. A büszke kispapának még jóformán felfogni sem volt ideje a nagy örömöt, de nagyon büszkén hurcolja magával a mobiltelefonján a kisfiú képét.

A közönségnek egyelőre várnia kell, míg megpillanthatja őt, addig be kell érni a fitneszguru beszámolójával.

A Tabu Tv riportere pénteken az ország első nagy fogyókúrás rendezvényén, az update1 standján készíthetett exkluzív interjút Schobert Norbival.

"Úgy töltöm ezt a négy napos hétvégét, hogy reggeltől délig a kórházban vagyok, délután a kiállításon foglalkozom az emberekkel, este meg megint a kórházban vagyok...

Nem vagyok stresszes, mert a baba és a szerelmem is nagyon egészséges és nagyon jól vannak hál' istennek. Pont ma csináltam ezt a fotót... a baba mellé raktam az órámat és a Réka hajkeféjét, hogy látsszon, hogy milyen pici és aranyos!

Mindig a telefonomon hordom a képét, hogy lássam, hogy miért dolgozom.
" - mutatja a kis Zalán fotóját Norbi az internetes sztártévé riportjában.

Fotó: norbi.hu (Képek Rékáról a terhesség utolsó napjaiban: KATT ide!)


"Én nem mentem be a műtőbe, mert nem vagyok orvos. Szerencsére volt egy üvegajtó, ahol be lehetett látni, de nem lábatlankodtam ott, ahol szerintem nem kéne... Réka érezte a közelségem, de mégsem mentem be a steril környezetbe, ezt pedig azért sem bánom, mert szerintem az első injekciónál elájultam volna!" - nevet fel a tabutv.hu riportjában a fitneszguru.

A boldog kispapa azt is elárulta, hogy felesége, Rubint Réka és Ő maga is kétes érzésekkel élték meg a baba születésének óráit. "Féltünk, mert a mi országunkban kicsit más szemmel nézik az emberek ezt a dolgot. Nem normális az, ha a kismama tornázik és ha egészségesen táplálkozik, hanem inkább 20-30 kilókat kell hízni egy terhesség alatt.

A csapat egyik része annak szurkolt, hogy legyünk egészségesek és boldogak, a csapat másik fele pedig annak szurkolt, hogy ne... Az a helyzet, hogy nekünk meg kell mutatnunk, ha sikerült, ha nem!
" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Schobert Norbi, aki már nem forszírozna meg egy negyedik gyermeket.

Olvasson még többet Rubint Rékáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.