Hazatért a táncosnő

Videóval! - Karsai Zita lelépett a férjétől

Elhagyta férjét a szenvedélyes táncosnő, de az utána epekedő férfiak mégsem örülhetnek: szó sincs válásról, Zita csak a magyar szeretteit látogatja meg.

Karsai Zita a szexis amazon! képgaléria

2011.03.01 11:29ma.hu

Másfél éve a festői Dubaiba költözött futballedzőként dolgozó férjével együtt Karsai Zita, akit annak idején a Megatáncban ismerhettünk meg, de mint kiderült, a jégen is stabilan áll a lábán.

A Sztárok a jégen című verseny után sokáig eltűnt a nagyközönség szeme elől, aztán 2009-ben bombaként robbant a hír: a mindig is önállóságát hirdető nő váratlanul és a legnagyobb titokban férjhez ment.

Margl Tamás távolugróként vett részt az athéni olimpián, az esküvő után nem sokkal azonban futballedzőként kapott megbízást a világ egyik leggazdagabb városában, Dubaiban. A festői szépségű tengerparti városba Zita természetesen követte férjét, most táncoktatóként járul hozzá a közös családi kasszához.

Néhány napja azonban már annyira elfogta őt a honvágy, és annyira hiányoztak neki barátai, hogy úgy döntött, épp ideje hazalátogatni egy kis időre. Férje nem tartotta vissza, még bátorította is őt: „Ha menni akarsz haza, családlátogatásra, meg hiányoznak a barátaid, menj!

Természetesen a távollét csak átmeneti, Zita úgy tervezi, hogy március-április környékén visszatér szerelméhez, de az Aktív kamerájának elárulta, hogy másfél év után sem tudja elképzelni, hogy végleg Dubaiban telepedjenek le. Arról viszont nem beszélt, hogy mikor térnének haza végleg.

Visszatekintés Karsai Zita karrierjére ITT

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.