Nem a pénz motiválta a megatáncost?

Karsai Zita a depresszív hangulat elől menekült Dubaiba

Karsai Zita azért költözött el Dubaiba, mert szerinte az országunk depresszív - A táncos őszintén beszél a kinti életéről!

2010.06.04 15:30Tabu tv

Karsai Zita egy divatbemutató miatt, csupán egyetlen estére jött haza Magyarországra. A rendezvényen a Tabu Tv exkluzív interjút készíthetett a táncossal, aki őszintén mesélt a kinti élményeiről, és a költözés okáról.

"Most visszamegyek még néhány napra, aztán egész nyáron végig itthon leszek. Dubai-ban most 45 fok van, de már megszoktam. Alkalmazkodni kell a páratartalomhoz és a hőmérséklethez is, de teljesen más kinn az élet!" -
meséli a tabutv.hu videójában a sztár.

"Nem anyagilag jobb a helyzetem kinn, hanem lelkileg! Ez az ország depresszív, és tökre megértem, hogy miért... Én nem vágyom sokra, csak arra, hogy legyen nyugalom, és tudjam, hogy mindig van mit enni. Persze hangsúlyozom, hogy az sem normális, ami ott van! Az egész ország egy mű, plasztik világ... nincs kultúra! 40 éves az állam, gyakorlatilag mindent gyorsan átvettek. Baromi jól meg van csinálva minden, de nem lehet elmenni egy múzeumba... Még ha nem is megyek el, akkor is látni akarom az autóból, amikor vezetek!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Karsai Zita, aki szerint erősen adaptálódni kell Dubai hangulatához.

Zita szerint mindenkinek Dubai-ba kéne költöznie

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.