Mivel tölti a harapnivalót a botrányhős?

Hoppá: Benkő Dániel kolbásza nem húsból van!

Az ember alapvetően húsevésre termett, legalábbis ezt állítják a biológusok, mégis van, aki szembemegy az elmélettel. De mit (t)egyen, ha zöldségevő létére szereti a kolbászt?

2011.02.24 16:20tabu.tv

Hallottak már a vegetáriánus kolbászról? Igen, arról a fajtáról van szó, ami még véletlenül sem húsból készül.

Benkő Dániel, aki közismerten lelkes híve a zöldségeknek, a disznóhúst ezzel szemben csak élő állapotában szereti, egy igazi disznóvágáson vett részt, de félrevonulva egy alternatív utat mutatott azoknak, akik kellően bátrak voltak a disznótor végén a furcsa színű kolbász megkóstolásához.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A botrányhősként is jól ismert lantművész a saját gyártású kolbászát ugyanis spenótból, sütőtökből, sárgarépából, valamint hagymából és fokhagymából készült masszával töltötte meg, természetesen a fűszerek sem maradtak ki, de a titkos receptet nem árulta el az internetes sztártévének.

"A legjobb az, hogy emiatt a kolbász miatt egyetlen disznót sem kellett levágni!" - lelkendezett az ex-feleségkereső Benkő a Tabu TV-nek.

Töltés közben rettentő bizakodóan beszélt arról is, hogy hogyan fogja a valódi kolbászgyártó brigád tagjait meggyőzni a "jobb út" létezéséről, szerinte mindenki meg fog lepődni, hogy mennyire finom a vegakolbász.

A végeredményről nincsenek információink, ám az kiderült, hogy a különc művésznek nemcsak a zöld kolbász töltésével telnek napjai, nagyszabású tervekkel néz az idei évre.

Januárban még csak annyit lehetett tudni, hogy "ki fog teljesedni" minden, ami vele kapcsolatos, most már azt is elhintette a tabutv.hu riporterének, hogy végre regisztrált az egyik közösségi portálra, de nem ám holmi műkedvelő felhasználóként: "Én fogom uralni az internetet!" - vallotta be.

Tudjuk, "hát"-tal nem szokás mondatot kezdeni, de erre mégsem tudunk mást mondani: Hát erre kíváncsiak leszünk!

Olvasson még több érdekességet Benkő Dánielről ITT!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.