"Büszke vagyok az aktfotókra"

Benkő duzzadó testét mutogatná - de csak igényesben!

Az évek múlásával csak nemesedett a teste, ezért szívesen közszemlére tenné azt - A botrányhősként is emlegetett Benkő Dániel öt éve levetkőzött, és most elérkezettnek látja az időt, hogy ezt újra megtegye.

2010.01.19 12:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Öt évvel ezelőtt már ledobta a ruháját a lantművész a fényképezőgép előtt - Benkő Dániel egy magazinban mutatta meg testét aktfotósorozaton. Akkoriban híresült el meztelen művészetéről, és a képekre ma is büszke. Úgy érzi, teste az idő múlásával csak nemesedett, így a pozitív változásokat most újra megmutatná.

A fittséghez hozzásegítette a tavalyi dzsungelben tartózkodás és az is, hogy feleség-kereső műsorába is edzetten érkezett: tetszeni akart a hölgyeknek. Egy igényes lapban szívesen megmutatná magát, hiszen most igen jó formában van - mondta el Benkő a Napi Ásznak.

A lantművész nem bánt meg semmit - nemrég arról számolt be, azt sem hinné, hogy feleségkereső műsora után eltűnne a süllyesztőben.

Neki ugyanis folyamatosan vannak ötletei, melyeket gondolkodás nélkül meg is valósít, úgymond, ez az ő fegyvere. A legjobb bohócnak tartja magát az országban, valamint a legjobb gitárosnak és lantművésznek.

Az országnak szüksége van rá, mert bohóc mindig kell, a média pedig felfedezte a benne rejlő lehetőségeket - vélekedett önmagáról Benkő a minap.

A botrányhősként emlegetett művész nemrég azt sem rejtette véka alá, hogy a magyar embereket véleménye szerint oktatni kéne a szexualitásra.

Arra van ma szükségük az embereknek, hogy örömet adjanak és kapjanak, ezt pedig a szexen keresztül tehetik meg. Benkő nem titkolta, hogy a "f..szverést és a nyíltszíni szexelést" a világ legtermészetesebb dolgának tartja.

A felnövekvő nemzedéket ő az ilyesmire szívesen megtanítaná, szerinte ugyanis fontos, hogy mindezt az ember "technikailag felkészülten" csinálja.

Benkő szerelmes volt Kiszel Tündébe?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.