Kocsit raktak a lantművész alá hívei

Veteránt kapott Benkő Dániel a rajongóitól!

A botrányhősnek pécsi hívei ajándékoztak egy veteránautót, amelyet Benkő úgy imád mint egy életerős, idős hölgyet...

2011.01.20 06:29Tabu tv

Benkő Dániel elsőként a Tabu Tv kamerájának mutatta meg a rajongóitól kapott új autócsodáját.

"A híveim Pécsett ajándékoztak nekem egy kocsit, amiről tudják, hogy szeretem. Én csak az idősebb hölgyeket, idősebb autókat és az idősebb házakat keresem, ezért óriási nagy telitalálat volt ez a veteránautó..." - mesélte a Tabu tv-nek a meztelenkedő, olykor pedig feleséget kereső lantművész, aki ezentúl hű társának tekinti a koros járművet.

"Semmi extra sincs benne. Nincsen benne szervó, nincs jobb oldali tükör, nincs vonóhorog, tekerni kell az ablakot, ezért imádni kell. Legalább annyira kell imádni, mint egy kipróbált, életerős hölgyet: kell szeretni a maga korával együtt."
- mondta el a Tabu Tv internetes videójában Benkő Dániel, aki nem luxustárgynak, hanem egyfajta társnak tekinti az exkluzív ajándékot.

"Az életemnek egy bizonyos részét el fogom tölteni benne, sőt nyáron egy-egy dugó alatt lehet, hogy még időnként két test is egymásnak fog izzadni az üléseken..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az RTL Klub botrányhőse.

Benkő Dániel: Volt már olyan, hogy férfival voltam...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.