Kaszinózott a ValóVilág sztárja

Hoppá: 80 ezer forint ütötte Leonidasz markát

Szereti a kockázatot, ezért gyakorta teszi próbára szerencséjét Leonidasz, a ValóVilág szívtiprója. Kivételesen nem a nőkről, hanem a pénzről beszélünk.

2011.02.22 16:29ma.hu

Arról már meggyőződhettünk, hogy Leonidasz szeret kockáztatni, leginkább a nőkkel kapcsolatban nem fogta vissza magát és nem törődött azzal, hogy ki mit gondol: akkor sem variált túl sokat, amikor a ValóVilág luxuskalitkájában megkörnyékezte a Bombanő Zsuzsit, noha kint epekedve várta őt barátnője.

A kiesés után néhány nappal még azt mondta, hogy egyelőre nem döntötte el, a két szék közül melyikre ül, és tulajdonképp az a csoda, hogy nem a földön kötött ki.

Sőt: alighogy véget vetett a szerelmi háromszögnek és eldöntötte, hogy Zsuzsit választja Bettina helyett, máris újra megrezgette a lécet, egy rajongója miatt képes volt újdonsült barátnőjének hazudni és napokig nem válaszolt a lány telefonhívásaira sem. Akkor nagyon úgy tűnt, Zsuzsinál eljátszotta az esélyeit.

Leonidasz a kiszavazáskor Zsuzsival (Fotó: rtlklub.sajtoklub.hu / Bársony Bence)


Most meg azt lehetett látni, hogy a tékozló fiú megtért, Betti pedig megbocsátotta neki a kicsapongást és újra szent a béke köztük.

De Leonidasz nem nyugszik: ha nem az érzelmeket, akkor a pénzét teszi kockára, ezúttal egy budai bevásárlóközpont kaszinójában kísértette meg Fortunát.

Az anyukák kedvence azt nem árulta el, hogy ezúttal milyen mérleggel zárta a programot, de azt elmondta az Új Ásznak, hogy rendszeresen kaszinózik, esetenként akár 30 ezer forintot is kockára tesz.

Persze ahogy az már csak lenni szokott, a szerencse forgandó: volt, amikor néhány perc alatt üres zsebbel kellett hazakullognia, de nyert már egy este alatt 80 ezer forintot is. Összességében úgy saccolja, „valahol egálban” lehet most.

Fiatalság – bolondság, szól a régi népi bölcsesség, de vajon mit szól mindehhez Bettina, akivel talán előbb-utóbb a családalapítás is felmerülhet? A jelek szerint egyelőre nem zavarja Leonidasz játékszenvedélye, mert a budai rendezvényre elkísérte szerelmét.

Vagy lehet, hogy nem is támogatásként, hanem felügyeleti szándékkal?

Kíváncsi még több hírre Leonidaszról? KATT ide!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.