Gyorsan jött, gyorsan ment

Élő adásban rúgták ki VV-Leonidaszt

Alighogy elkezdődött, máris véget ért a friss románc Leonidasz és Zsuzsi között. A fiú élő adásban vallotta be, hogy találkozott egy másik lánnyal.

2011.01.13 18:29ma.hu / Új Ász

A románc már a villában elkezdődött, de igazán csak akkor szembesült mindkét fél az érzéseivel, amikor Zsuzsit az eldurvult viselkedése miatt az RTL Klub egyszerűen kizárta a ValóVilágból.

Hamarosan úgy adódott, hogy épp Leonidasznak kellett elhagynia a villát a soron következő párbaj miatt, de vissza már nem ő ment. A stúdióban meglepő módon mégsem barátnője, hanem Zsuzsi várta, és napokkal később Leonidasz bevallotta, egyelőre még nem döntötte el, hogyan tovább, de mindkét nő a maga módján próbál harcolni érte, ő pedig igencsak élvezte a helyzetet.

Pedig minden jel arra mutatott, hogy akkor már nem is kellett annyira harcolni, Leonidasz meghozta a maga döntését, csak még nem mondta ki a nyilvánosság előtt.

 

Fotó: RTL Klub


Azóta mindössze egy hét telt el, és a bimbózó szerelemnek váratlan esemény vetett véget. A NekedValó Világ című műsorba épp az „anyukák kedvencét” hívták meg, itt vallotta be Leonidasz, hogy bár már együtt is aludtak Zsuzsival, mégse nevezné igazán kapcsolatnak, ami köztük kialakult.

Az igazi olaj a tűzre mégis az volt, amikor a fiú elmesélte, az egyik közösségi oldalon rajongói levelet kapott, és randizott is a lánnyal, de Zsuzsi hívásait azóta nem fogadja. Mint fogalmazott, azért nem veszi fel napok óta a telefont, mert „nem akarta, hogy féltékenység legyen a dologból”.

Percekkel a kijelentés után megérkezett Renáta, az a bizonyos rajongó, Leonidasz pedig azt mondta, egyelőre nem tudja, mi alakul (kísértetiesen egyezik ez azzal, amit egy hete a Betti-Zsuzsi dilemmáról mondott), és majd az idő eldönti a folytatást.

Zsuzsinak viszont, aki a stúdió hátterében ülve mindezt végighallgatta, csak rövid fejtörést okozott a kérdést, végül fájó szívvel, de ellentmondást nem tűrve kijelentette: már nincs miről dönteni.

Leonidasz: Szerelmes vagyok!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.