Másfél napig nem eresztették egymás száját!

Gigacsók 36 órán át: Valentin-napi rekorddöntés!

36 órán keresztül nem vált szét annak a szerelmespárnak az ajka, akik nemcsak megdöntötték, de jócskán meg is fejelték az eddigi csókrekordot.

2011.02.14 17:39ma.hu

Megdöntötték az eddigi csók-világrekordot, amelyet 32 óra 7 perc és 14 másodperces maratoni „csőrözéssel” egy német pár tartott 2009 óta. A friss rekorderek Thaiföldön élnek, és a hagyományos Valentin-napi rekorddöntésre jelentkeztek a távol-keleti országban, hat másik párossal együtt.

A verseny helyi idő szerint vasárnap reggel 6-kor kezdődött, és hétfő délután még javában zajlott egy bevásárlóközpont hófehér folyosóján, ahol turisták biztatása és sűrű fényképezőgép-csattogtatása közepette forrtak össze az ajkak.

Hétfő estére már csak négyen voltak versenyben, ők mindannyian megdöntötték a korábbi 32 órás rekordot, a legkitartóbb szerelmesek viszont busás jutalmat kaptak: egy 1600 dollár értékű gyémánt gyűrűvel és 3200 dollárnak megfelelő thai bahttal lettek gazdagabbak.

Nem hittem, hogy találunk valakit, aki megdönti a rekordot” – ismerte be utólag a verseny szervezője, de az eredmény láttán csak úgy tudta kommentálni a rendkívüli teljesítményt, hogy „elképesztő!

Fotó: WTAE


Márpedig ez nem túlzás: a rekordhoz ugyanis szigorú és néha nehezen teljesíthető feltételeknek kellett megfelelni. Az ajkak a startpisztoly eldördülésétől egyáltalán nem válhattak szét, még ivás vagy vécézés közben sem. Utóbbira egyébként is csak 3 óránként kaptak engedélyt, és monitoron ellenőrizték, hogy nem szegnek-e szabályt a szerelmesek, inni pedig szívószállal tudtak a párok.

A legnehezebb szabályok mégsem ezek voltak: a 36 óra alatt nem szabadott leülni vagy aludni. Az egyik nő el is ájult alig fél órával a kezdés után.

Érdekesség, hogy miközben Thaiföld messze híres a szexiparáról, valójában nagyon konzervatív országnak számít, ahol a nyilvános csók, de még egy ártatlan puszi is felháborodást vált ki. A résztvevőknek ezért házassági anyakönyvi kivonattal kellett igazolniuk, hogy összetartoznak, vagy pedig mindkettejük szülője bizonyította, hogy együtt járnak.

Meg akartuk mutatni, hogy a szerelemnek van értelme és ereje” – mondta a verseny szervezője. „Nem könnyű ott állni, és ilyen hosszú időn keresztül csókolózni. Ezek a fiatalok tényleg segítették és támogatták egymást.

Írásban kommunikáltak egymással, egy páros egyik tagja 35 óra elteltével firkantotta egy papírra: „Bírod még?” Pár perccel később a hosszú álldogálás miatti vérnyomás-probléma vetett véget az ő győzelmi ábrándjaiknak.

A versenyben részt vevők többsége thai volt, koruk pedig 21-51 év között változott. Az egyik thai nő párja német volt, és egy meleg pár is részt vett a nagy megmérettetésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.