Így tegye romantikussá az estét!

Vetkőztetni lassan, csókolni hosszan: tippek nőktől férfiaknak!

Egy régóta várt este, csak Ön és a kedvese... Nem akarja elrontani, igaz? Akkor fogadja meg ezeket a tanácsokat: vetkőztesse lassan, csókolja gyengéden és hosszan...

2010.12.11 21:00topshop.hu

Mutassa meg, milyen szenvedélyes!

Szenvedélyes, abban az értelemben, hogy tudja élvezni a pillanatot, anélkül, hogy engedné, hogy megzavarják, vagy eltereljék a figyelmét. Legyen ez a pillanat csak az önöké!

Legyen együttérző

Ahelyett, hogy egy nehéz nap után letépné a ruháit, adjon neki elég időt a ráhangolódáshoz, érezzen vele együtt, vigasztalja, és vetkőztesse lassan, és mondja el neki, mit fog csinálni a már fedetlen testrészekkel.

Mondja, hogy lassítsanak

A szavak, amit imád hallani: "Nekem rendben van, ha lassítunk." " Lassítsunk!" És valahogy mégis felgyorsulnak az események. ;)

Etesse csokoládéval

Ezzel beindíthatja az agy azon központját, amely az élvezetekért felelős, és táplálhatja a libidóját! Finom, krémes étcsokoládéval kínálja.

Csak csókoljon

Legközelebb amikor megcsókolja, ne spóroljon az idővel. A férfiak a csókot általában csak a célhoz elvezető eszköznek tartják, míg a nők ezen mérik le a kapcsolatuk "minőségét" és a partnerük elkötelezettségét. Szóval Ön is jobban jár, ha nem spórol a csókra szánt perceken.

Édes félhomály

Az egyik leggyakoribb ok, amiért a nők nem tudnak ellazulni szex közben, az a testükről alkotott kép. Szóval egy gyertya tökéletes fényforrás lehet a szerelmeskedés alatt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.