Csókos száj csakis pinkben!

Pink ajkak? Most ezzel hódíts!

Az ajkak sminkelése nehéz és bonyolult művelet, ha szépen és tartósan szeretnénk viselni a választott rúzst. A vörös ajkak sosem mennek ki a divatból, ám mi most változatosságra biztatunk és a pink rúzst javasoljuk.

2011.01.24 10:14ma.hu
Christina Aguilera ajkai is pinkben pompáznak

Ez a dögös és divatos szín nem csak a ruhák színében és a kiegészítőkben lehet szexis, hanem az ajkaidon is.

A pink idén az egyik legtrendibb szín, így a siker szinte garantált, ám ahhoz, hogy a végeredmény szép legyen és ne nevetséges oda kell figyelni az apró részletekre.

A rúzs felvitele előtt mindenképp használj ajakápoló balzsamot, hogy puhák legyenek az ajkaid. A rúzs mellett fontos a jó ajakkontúr is.

Húzd ki óvatosan a szád, majd egy ecsettel vidd fel a pink színű rúzst, ezután jöhet egy színtelen szájfény a tartósítás érdekében.

A smink többi része legyen visszafogott, hisz ezúttal az ajkaidat akarod hangsúlyozni.

Egy natúr szem és minimális bronzosító illik hozzá.

Szemeidet fekete szempillaspriállal hangsúlyozd, tekinteted nagyobbá teheted egy kis fekete szemceruzával is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.