Az egyik tódított, a másik tagadott

Erotikus képek: Hazudott Gigi és Éva a pornófotókról

Erotikus fotókat csináltak a villalakó lányokról csütörtökön, ami persze felbolygatta az összes játékost. Volt, aki tagadta még a feltételezést is, más meg azt hazudta, már kapott felkérést ilyesmire.

Erotikus fotózás volt a ValóVilág villájában képgaléria

2011.02.11 12:29ma.hu

Felkeltette a villalakók érdeklődését a csütörtök esti fotózás, amikor az egyik híres férfimagazin fotósai lepték el a luxusbörtönt, és hozzáláttak, hogy erotikus portfóliót állítsanak össze a még versenyben lévő lányokról.

A különleges program persze azonnal megoldotta a nyelveket, mindenkinek volt valamilyen véleménye az erotikus fényképsorozatról. Éva például azzal hencegett a többieknek, hogy őt már korábban is megkereste a Playboy főszerkesztője, és felajánlott egy fotózást a lap számára, ám a Törtető lány ezt visszautasította.

A gond ezzel csak az, hogy az ilyen kijelentésekkel legfeljebb a villalakóknak lehet megetetni, őket is legfeljebb addig, ameddig el vannak zárva a külvilágtól, de a közönség bárminek utána tud nézni percek alatt.

A férfimagazin ugyan nemrégiben új főszerkesztőt kapott, de Pantl Péter az Új Ásznak elmondta, sem ő, sem pedig elődje, Radnai Péter nem ismerte a valóságshow indulása előtt Évát, így fotózási ajánlatot sem tehettek.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)


A mérleg másik tányérjában eközben Gigi ült, aki olyannyira adja az ártatlan szendét, hogy még az erotikus fotózás ötletét is elveti – legalábbis látszólag. Talán Jerzy előtt szeretne minél jobb színben feltűnni, csakhogy egyikőjük sem tudja a másikról, amit a nézők igen: mindkét fiatalnak vannak pikáns epizódok a múltjában.

Gigiről többek közt egy olyan videó terjed a neten, amelyen dominaként egy karddal kínozza egy nőtársát, és azt is tudni lehet, hogy sokáig táncosként kereste meg a kenyérre valót.

Egykori közvetítője, a sztriptíztáncos Susan Pearl persze az Új Ász előtt tagadta, hogy pornómunkákra küldte volna Gigit, de nehéz elhinni, hogy az elegáns szórakozóhelyeken erotikus táncot lejtő lányt sose környékezte meg senki. A kardos-dominás filmről meg csak annyit mondott, az a műfaj nagyon messze áll az erotikától, tehát Giginek nincs is szexmúltja.

Lányok, lányok, miféle meglepetést tartogattok még?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.